14/9/15

Μετανάστευση τώρα

Εν κανεί που στραφήκαμε, εν κανεί η ζέστη, εν κανεί η ΕΔΕΚ, εν κανεί η δουλειά, εν κανεί η ΣΚΟΝΗ, εν κανούν οι πρόσφυγες, και τα αδέσποτα, και γενικά η Κύπρος, εν κανούν οι γάμοι κάθε σαββατοκυρίακο και τα φακελλάκια, έχουμε κ τον ρατσισμό του πανσυφί αποελ.

Ήντα σχέση έχει η ομάδα σου με τα ασπούμε "πιστεύω" σου. Ήντα σχέση έχει η μάππα που κλωτσούν οι παίχτες, με τον ανθρώπινο πόνο και τους πρόσφυγες. Κύριε ελέησων πκιον. Κουλλουφιλλίκκια. Εν καταλάβω. Οκ είσαστεν ρατσιστές, στα αρχίδια μας. Σε κάθε κοινωνία ισχύει η γκαουσιανή κατανομή. Ώσπου οι αριθμοί των καθυστερημένων μένει σε χαμηλά επίπεδα εν νόρμαλ.

Αλλά γιατί ρε φίλε μου πας στην μάππα για να πεις τες απόψεις σου, εξήγααααααα μου.

Και φκήκε και το πανσυφίφιρφιρι αποέλ να διαχωρίσει την θέση του με αυτή τη δήλωση:

" ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Παν Συ Φι ΑΠΟΕΛ Πάφου είναι οπαδικός σύνδεσμος και οι απόψεις μας δεν έχουν να κάνουν με απόψεις και θέσεις του επίσημου ΑΠΟΕΛ.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με νόμιμους μετανάστες οι οποίοι ζουν και εργάζονται Κύπρο ,πληρώνουν φόρους και έχουν ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα μαζί μας.
Είμαστε ενάντια σε κάθε είδος λαθρομετανάστευσης , στο κάθε παράνομο που κατακλύζει την Κύπρο και στερεί από τους συμπατριώτες μας θέσεις εργασίας και λεφτά για να ζήσουν αξιοπρεπώς.
Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε πόσοι από αυτούς που περιβάλουν με τόση ευαισθησία τους λαθρομετανάστες αν έχουν πάει ένα μπουκαλάκι γάλα ή ένα πακέτο αλεύρι στα κοινοτικά παντοπωλεία που κάνουν ουρές οι συμπατριώτες μας στη προσπάθεια τους απλά να επιβιώσουν !!!!!"

ανακοίνωση του στυλ θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Φυσικά στην πάφο νομίζω εν έχει πολλούς λαθρομετανάστες από το 74 οπότε και γι αυτό νομίζω υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην έλλειψη εμπάθειας, ή κοινής ανθρωπιάς. Το ττοπ τζιαμέ που λαλεί "Θα θέλαμε πολύ..". Σαν να λέμε:

Πανσυφί αποέλ πάφου: Επειδή η δική μας γαουροσύνη είναι λιγότερο γαουροσύνη αν είστε και σεις ζώα!

Προφανώς το θέμα είναι μάινορ αφού το Πανσυφιρφιρί αποέλ εν είπεν τπτ στο οφισιαλ γουεπσάιτ
Όπως ούτε και η ομάδα του αποέλ, που έκανε ένα ποστ του στυλ "νιπτω τα χείρας μου":


"Η ανάρτηση πανό στη κερκίδα του ΑΠΟΕΛ από μεμονωμένα άτομα, σε σχέση με τους πρόσφυγες, ουδεμία σχέση έχει με τις αξίες και τα ιδανικά της πλειοψηφίας του κόσμου μας."

Αν εκάμαν κάτι παραπάνω που τούτο το ποστ παρακαλώ ενημερώστε με. Αν ασπούμε τους διαγράψαν από το πανσυφί, αν εφκάλαν ανακοίνωση, και αν εκάμαν έρανο οι ίδιοι, για συγκέντρωση αγαθών ή λεφτών για τους πρόσφυγες εις ένδειξης απολογίας για τα καφριλλίκια μεταξύ των οπαδών. Προς το παρόν η αντίδραση ήταν του στυλ "εγω εν τζιαιν". Περήφανοι έλληνες του κώλου.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΩ


update: Δήλωση του πανσυφιρφιρί αποέλ


TI KANOYN OΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΑΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

ROMA
ΑΕΚ 1
ΑΕΚ 2
Atletico/Barcelona  
Bayern
Aston Villa
Celtic
Real  
Europe top teams support refugees 

Δυστυχώς φίλοι μου, είστε εκ φύσεως ανώτεροι κατώτεροι

5 σχόλια:

 1. Ιδεολογία του κώλου. Και δηλώσεις, πολλές δηλώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ.

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΩ
  Παρε με και εμενα μαζι σου
  Αμυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ουυ τζαι εσυ! τι περιμένεις που την πιο φασιστική ομάδα της Κύπρου? Ανέκαθεν ήταν γνωστές οι θέσεις τους και η καθυστερημάδα τους. Ας τους πει κάποιος οτι φατσικά οι Σύροι είναι και πιο όμορφοι τους και πιο άσπροι που τούτους! Κάποιος όπως οι Κυπραίοι που μοιάζουν τουλάχιστον με αράπηδες/αιγύπτιους εν δικαιούνται να το παίζουν οπαδοί του χιτλερισμού(οι πως δικαιούται κανένας άλλος, αλλά σε τούτη την περίπτωση εν τζαι γελοίο το θέαμα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν ήμουν αρχισυντάκτης σάιτ, τη δήλωση του πανσυφυρφυρί θα την έσυρνα να πάει απο κει που ήρθε. Αναδημοσιεύουν τους κιόλας απ΄ότι έχω δει, τους αμπαλατώτατους.

  Κολόνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. eksexases tin Porto FC pou eprotine 1 evro pou kathe eisitirio stous champions league agwnes na pigenei gia tous prosfiges.

  ΑπάντησηΔιαγραφή