3/3/21

Επαγγελματικά ιμίσχ

 Επειδή τυγχάνει να είμαι κάποιας ηλικίας, εξειδίκευσης κ προσόντων είμαι στην φάση πλέον που εννά με πιάσουν να μου πουν, έλα να σε δούμε, έχουμε μια θέση κ αν ενδιαφέρεσαι έλα να μιλήσουμε. 


Προχτές, σε μια τετοια συνέντευξη που με ρωτήσαν τι θέλω εγώ για να δεχτώ να δουλέψω μαζί τους κ τους είπα, θέλω τόσα λεφτά, θέλω τούτο το ωράριο κλπ. με ρωτήσαν:

"καλά, αφού έχεις τέτοιες συνθήκες θετικές, αφού πιάννεις αυτά τα λεφτά, έχεις αυτά τα μπένεφιτς, σχολάνεις έτσι ώρα, γιατί είσαι δαμέ; Γιατί γυρεύκεσαι"


Υπάρχουν πολλές απαντήσεις. 

Η μια απάντηση είναι ότι ειμαι 35 χρονων, έχω κόμα 30 χρόνια να δουλεύκω. Εν μπορώ να φανταστώ ότι τούτο είναι, ώσπου να γίνω 65 εννα κάμνω τουτο το πράμα. 

Η δεύτερη απάντηση είναι ότι έφτασα στο τοπ δαμε που είμαι εν εχω τιποτε άλλο να δώκω ούτε να πάρω-ούτε κ θέλω. 

Και η τρίτη απάντηση, και η πιο σημαντική, επειδή μια δουλειά εν είναι τα λεφτά μόνο. Είμαι στην φάση που θέλω να έχω ανθρώπους γύρω μου που να μου δίνουν, που να ταιριάζω, που να έχουν 5 πράματα να μου πουν κ να μου προσφέρουν. Έφτασα στην δύναμη στην εμπειρία στην θέση να μπορω να το κάνω ή τουλάχιστον να προσπαθήσω. 


Ρωτήσε με μια φίλη μου, έκανες προετοιμασία για το ίντερβιου? 

Τι άλλο να κανω απο το σαστώ να βαφτώ, να έυρω που εν το εργοστάσιο ή να είμαι σίγουρη οτι δουλεύκει το λινκ του ζουμ? 

Εεεε λέει μου τες απαντήσεις που εννα σε ρωτήσουν. 

Ε ότι σκεφτώ εννα τους πω. Όλο αλήθειες. Αν δεν με θέλουν όπως είμαι καλύτερα να μεν με πιάσουν. Δεν ξερω, άρκεψα πάλε να νιώθω οτι εν έχει φως στην άκρη του τούνελ. Πιάννει με ο ένας πιάννει με ο άλλος. Εν μπορώ να παίζω παιχνίδια. Εν ξέρω αν κάνω λάθος και δεν με προσλαμβάνουν, αν ζητώ πολλά. 

Πάντως σίουρα εν μπορώ να κάτσω άλλο στα αυκά μου. 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστά ξηγήθηκες φίλη, και δεν ζητάς ούτε πολλά ούτε τίποτα παράλογο. Go for it και μην αφήσεις τους άλλους να σε περιορίσουν με το shortsightedness τους. You got this!

    ΑπάντησηΔιαγραφή