18/6/21

Αν θα μου κάνεις σχόλιο "δεν ειναι γυναικοκτονια" μεν το διαβάσεις πλις.

 Είναι γυναικοκτονία. 

Δηλαδή μόλις το άκουσα ήμουν κάπως μακάρι να μεν είναι πάλε ο άντρας της. Και τελικά ήταν πάλε ο άντρας της. 

Καμιά φορά εν το καταλάβουν οι άντρες. Πώς ειναι να ερωτευτείς, να κάνεις σεξ, να κοιμάσαι ανεννοιας, να κάνεις το μωρό του δολοφόνου σου. Να διαλέξεις ένα άντρα να τον έχεις δίπλα σου για να σε σκοτώσει. 

Και το χειρότερο είναι όσο φκαίνουν τούτα στην φόρα, δεν ειναι τίποτε πελλοί, δεν είναι ψυχάκιες, δεν είναι τέρατα. Εν απλοί άντρες, εμφανίσιμοι ή όχι, από καλές οικογένειες ή όχι, με καλές δουλειές ή όχι. 

Πιστεύεις ότι η Καρολάιν και όσες δολοφονήθηκαν από συζύγους/γκόμενους ξέραν ότι θα τες σκοτώσουν? 

Όχι, δεν το ξέραν. 

Πχ αγοράζεις σκύλο, αν πιάσεις τσιουάουα ασπούμε, ξέρεις οτι ποτε δεν θα φάει το μωρο σου. Αν πιάσεις ένα μεγαλόσωμο σκυλί που το στόμα του εν πιο μεγάλο που το δικό σου ξέρεις υπάρχει ένας κίνδυνος. 

Με τους άντρες δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις με ποιον κοιμάσαι. Επειδή και οι γυναικοκτόνοι φυσιολογικοί φαίνονται. Πόσο μάλλον  τουτος που τα Γλυκά νερά και ο άλλος που κυκλοφορούσε με το πέος έξω και κυνηγούσε κοπέλες θεωρούνται κελεπούρια. Άρα? Άρα πώς φκαίνεις έξω να εμπιστευτείς; 

Ένναιν όλοι οι άντρες, είναι λίγοι, άλλα ποιοί? Είσαι άτομο που φοάσαι τα σκυλιά. Βάλλουν σε σε ένα χώρο με 100000 πιτμπουλ, να κοιμάσαι να τρώεις να ζεις. Ένα απο τα πιτμπουλ μπορεί να σε σκοτώσει. Που ξέρεις ποιο! Πώς αντιμετωπίζεις τα υπόλοιπα πιτμπουλ; 


Ειναι να πελλανίσκεις. 


3 σχόλια:

 1. Νομίζω εν στρουθοκαμηλισμός να αρνούνται κάποιοι τούτον τον όρον. Είναι φυσικά γυναικοκτονία. Τζιαι έναν άθρωπον να σώσεις επειδή επιμένεις στην διάκρισην τούτην, αξίζει τον κόπον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γυναικοκτονία από Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο
  https://www.female-g.com/2021/06/18/%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%ce%bf/?fbclid=IwAR3p8YJGJrfp54cI5H7pJsxcM20YE8cyCDkr-6DHTisUy4GOg2Kjxx8_If0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό σκεφτόμουν. Πως ξέρεις ποιος είναι ο επόμενος τέτοιος ?
  Πως θα είναι η κόρη μου σε λίγα, πολύ λίγα χρόνια στην ίδια φάση. Γύρω της σκυλιά και να μην ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Πως να κάμω τα αγόρια μου να μην είναι πιτμπουλ.
  Πως εμπιστέυτηκα εγώ το δικό μου σκυλί τόσο εύκολα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή