28/12/20

Τα ταξίδια του 2020-ιδέα της Ουφ

 Σαν την παλιά καλή εποχή που κάποιος έκανε ποστ κ μετά ξεφύτρωναν απαντήσεις ή αντιγραφές της ιδέας έτσι κ γω θα κοπιάρω την ιδέα της Ουφ στον τιτλο, για να κάνω ένα ποστ που κάνει κ ο Αντίχριστος εδώ κ χρόνια. 

Τα βιβλία του 2020 ήταν πολλά-45 κατακριβειαν, δεν με βλέπω να τελειώνω άλλο μέχρι το τέλος του έτους. Προφανώς και δεν θα αναφερθώ σε όλα. Θα σας αναφέρω μόνο αυτά που με ενθουσίασαν ή με στοίχειωσαν. 

1. Wild Game Adrienne Brodeur 

H αληθινή ιστορία της σχέσης μιας μητέρας με την κόρη της και πώς ναρκισιστικές συμπεριφορές μπορεί να είναι καταστρεπτικές για τα παιδιά. Το λάτρεψα από την αρχή μέχρι το τέλος. Και με έκανε να αναζητήσω και άλλα memoirs. 

2. Catch and Kill Ronan Farrow  

H ιστορία του δημοσιογράφου που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τον Weinstein. Το οτι ο ίδιος είναι γιος της Farrow και του Allen-αλλά μοιάζει πολύ του Sinatra-δίνει στο όλο σκηνικό ένα εξαιρετικό POV. 

3. Selfie Will Storr

Πόσο εξαιρετικό βιβλίο, πώς καταλήξαμε στα σελφις και τι επιπτώσεις έχει στην κοινωνία, και το χειρότερο τι επιπτώσεις θα έχει στα παιδιά μας. Έτσι που πάνω που πάνω το εντυπωσιακό πόσες φορές έχει αυξηθεί η ναρκισιστική διαταραχή.

4. Animal Sarah Pascoe

Πώς ειναι να είσαι γυναίκα, γιατί έχεις κάποιες εμπειρίες και πώς μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις όλες δεμένες με αστείο τρόπο. Υπέροχη ανάλυση από μια κωμικό που δεν κάνει την σπουδαία ούτε την παντογνώστρια.  

5. My dark Vanessa

1 σχόλιο: