11/8/21

Μια ιστορία #9

Η Ιφιγένεια ήταν πάντα με την ατάκα στο στόμα, έτοιμη για γέλια και για χάχανα. Ο Κώστας ήταν 10 χρόνια πιο μεγάλος της. Γεμάτος μύες, ξυρισμένο κεφάλι, αντρίλα. Την φλέρταρε την κέρδισε και την είχε στα 22 της. 

Στα 23 της έπιασε δουλειά σε ένα γραφείο. Γνώρισε την Νάνσυ, έγιναν αμέσως φίλες, τα χαχανητά τους αντηχούσαν στο γραφείο με τα απανωτά τους αστεία. Όταν άργησαν μια μέρα να τελειώσουν ένα πρότζεκτ το τηλέφωνο της Ιφιγένειας έπαιζε μανιωδώς. Απάντησε και έδωσε όλες τις δικαιολογίες στον Κώστα, τον παρηγόρησε επειδή θα αργούσε να σχολάσει και συνέχισε την δουλειά της με την Νάνσυ. Γύρω στις 7 χτύπησε η πόρτα του γραφείου, και άνοιξαν παραξενεμένες. Ήταν ο Κώστας, μπήκε μέσα, έφερε φαί, έκανε μια βόλτα σε όλο το γραφείο και κάθισε να περιμένει να τελειώσουν. 

Έτσι κ άλλες φορές, σταματουσε απροειδοποίητα από το γραφείο, να φέρει κάτι, να πει ένα γειά. Τι γλυκός και στοργικός. 

Μια μέρα η Ιφιγένεια είχε ένα μώλωπα πάνω στον λαιμό της, μόλις έπεσε το μάτι της Νάνσυς πάνω είπε ότι χθες τα πράγματα βγήκαν εχτός ελέγχου στο σεξ απο το πάθος. χαχα γελάσαν. Οι μώλωπες εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν σε άσχετες φάσεις, η Ιφιγένεια έκανε πλάκα, τους αρέσει το άγριο σεξ, τι εραστής φοβερός. 

Σε ένα σοβαρό μίτινγκ ενός πελάτη οι δυο τους κάθονταν δίπλα δίπλα, ήρθε μήνυμα στο τηλέφωνο της Ιφιγένειας, Το άνοιξε επειδή ήταν από τον Κώστα, dick pic που καταλάθος είδε και η Νάνσυ. Η Ιφιγένεια άρχισε να του απαντά και η Νάνσυ την σκούντηξε να σταματήσει. Όταν της έκανε παρατήρηση μετά η Ιφιγένεια δικαιολογήθηκε ότι θα αγκρίζετουν αν δεν του απαντούσε. 

-Γιατί δεν του είπες οτι θα είχες αυτό το σοβαρό μίτινγκ;

-Του το είπα, απάντησε. 

 Μια μέρα η Ιφιγένεια έπιασε τηλέφωνο την Νάνσυ, έκλαιγε και ψυθίριζε. 

"δεν καταλάβω, τι μου λαλείς, μίλα Ιφιγένεια"

"έδερε με" ψέλλισε "πολλά τουτη τη φορά"

επάγωσε το αίμα της. 

"που είσαι, πε μου που είσαι και θα έρτω"

"οι οι οι, μεν έρτεις, κλειδώθηκα στο μπάνιο, ηρέμησεν τωρά"

"μεν κλεισεις"

"τι εννα κάμω φοούμαι"

"μίλα μου, ασε το τηλέφωνο ανοιχτό, που εισαι πε μου"

"σπίτι"

"έρκουμαι"

"οι οι οι , εννα νευριασει που σου το είπα"

"κορη έρκουμαι σιώπα"

οδηγουσε μες τον πανικό καθώς της μιλούσε. Η Ιφιγένεια ήταν στην γραμμή σιωπηλή. 

"είμαι πόξω, τι να κανουμε;"

"νομίζω εννα φύει, περίμενε να ακούσω"

Σε λίγη ώρα είδε τον να φκαίνει που την πόρτα. Περίμενε να απομάκρυνθεί το αυτοκίνητο του και κατέβηκε. Η Ιφιγένεια άνοιξε της. Βιαστικά βάλαν 2-3 ρούχα μες την τσάντα της και την πήρε σπίτι της. 

Το τηλέφωνο της Ιφιγένειας έσπασε που τες αναπάντητες του Κώστα. Για 3 μέρες έμενε στην Νάνσυ. Ο Κώστας δεν ήξερε που έμενε, ούτε το τηλέφωνο της αφού ήταν νέες φίλες, έτσι έχασε τα ίχνη της Ιφιγένειας. 

Την 4η μέρα, απάντησε το τηλέφωνο. Του είπε ότι έχει φωτογραφίες από τους μώλωπες της και ότι μίλησε με δικηγόρο. Ότι καλύτερα να πιάσει ότι πράγματα έχει στο σπίτι της κ να αφήσει το κλειδί της και να μεν επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Για κάποιο λόγο δεν αντέδρασε, έκλεισε της το τηλέφωνο. 

Η Ιφιγένεια άλλαξε τις κλειδαριές της προληπτικά. Έκανε πολλύ καιρό να ελέγχει πριν κατεβεί που το αυτοκίνητο για να μπει στο σπίτι της. 


ΥΓ. Εγώ είμαι η Νάνσυ 


5 σχόλια:

 1. Και πως μια Ιφιγένεια κοιμάται ξανά ήρεμη;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εφτάσαμε να λέμε ότι ήταν που τις τυχερές η Ιφιγένεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εξεκίνησα να γράφω πολλά... μπράβο σου τζαι μπράβο της... ελπίζω να βρεθεί κάποιο άλλο άτομο να δείξει της Ιφιγένειας τι σημαίνει πραγματική αγάπη, πάντως την πραγματική φιλία ήβρε την με σένα... τζαι είμαι αισιόδοξος...

  υ.γ. νομίζω ο μαλάκας θέλει μιαν επίσκεψη που την Βεατρίκην με την ππάλα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αξιοθαύμαστη η αλληλεγγύη, το θάρρος τζ̆αι το καθαρό σου μυαλόν, αν τζ̆αι πιο σωστά θα έπρεπεν να πάρεις τζ̆αι την αστυνομίαν μόλις εμπορούσες.
  Που τα πιο επαχθή πράματα η βία κατά των πιο "αδύνατων" (σωματικά) που μας, ποττέ εν θα μπορέσω να την καταλάβω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανατρίχιασα διαβάζοντας την ιστορία, τρόμαξα στο τέλος με την ταυτοποίηση. Μπράβο σου για το κουράγιο σου, τέτοιοι τύποι μπορούν να γίνουν πολύ βίαιοι. Ευτυχώς που την γλίτωσε και η άλλη η κοπέλα και εσύ. Τραγικά επίκαιρη η ιστορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή