24/8/20

Ερωτηματικά

 Στις πιο κάτω ερωτήσεις δεν υπάρχουν απαντήσεις προς το παρόν

1. γιατί στα παιδιά μου αρέσει το Savage Love. Γιατί ενώ μπορεί να ιδιοτροπεύκουν στο αυτοκίνητο όταν το κουρτίσω ηρεμούν. Γιατί το βάζουμε σπίτι 17 φορές συνεχόμενες και χορεύουμε συνέχεια. 


2. αν θα καταφέρει το κουίλτ να φυλαχτεί πριν να το ξαναχρειαστούμε. το έπλυνα τον ιούνιο. μετά είπα του συζύγου να το φυλάξει. μετά που 2 βδομάδες που κείτετουν και μάζευε σκόνες το έβαλα σε σακούλες. ήταν ρολό στην καρέκλα στην τραπεζαρία. ήταν να έχουμε επισκέψεις αρχές του αυγούστου κ μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο απο εμένα. όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. 


3. αυτοί που φκάλλουν φωτογραφίες με κινητό και η κάμερα τους εν ζοφή που ξιμαρισιές το ξερουν κ δεν τους κόφτει ή δεν το ξέρουν. 

 

4. αν θα με κόψει ποτέ ξανά για τη δουλειά μου. προς το παρόν εν με κόφτει 4. 


5. αν θα ξανακάμω σεξ έβερ στην ζωή μου.


6. ποιός ήταν πρώτος η κότα ή το αυγό. 


7. το αυγό γράφεται αυγό ή αβγό.

10 σχόλια:

 1. Πλύνε το ξανά το κουιλτ και φύλαξε το εσύ. Δεν πρόκειται να φυλαχτεί εκτός και εάν το πεις ακόμα καμιά 20αριά φορές. Γουρουνέλλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1. Η επανάληψη δημιουργεί ασφάλεια.
  2. Συμπάσχω. Θα το φυλάξω σήμερα. Εσύ;
  3. Μάλλον δεν το σκεφτήκαν ή δεν το επροσέξαν.
  4. Προτιμώ να μεν μας ξανακόψει. Έχουμεν τζιαι άλλα πράματα να κάμουμεν.
  5. Είμαι στην ίδια φάση. Κι εγώ πάω προς το δεν. Οπόταν να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα.
  6. http://mousakasole.blogspot.com/2020/06/blog-post_13.html
  7. Τι να σου πω; Εγώ το προτιμώ τηγανιτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ θα κρατήσω ότι θέλω πατάτες με αυγά και ακόμα 10:30 είναι.

   Διαγραφή
  2. 1.savage loooove tutu tu tu tu tu tu tu
   2. εμένα ακόμα εν εκεί
   3. γιαξ παντως
   4. κ γω
   5. :(
   6. :)
   7. κ γω

   Διαγραφή
 3. 1. Επειδή εν πολλά ωραίο και εθιστικό τραγουδάκι!
  2. Εννοείται ότι πρέπει να το ξαναπλύνεις και να το φυλάξεις εσύ. Θέλει και ρώτημα; :P
  3. Πιστεύω δεν πρέπει καν να το παρατήρησαν.
  4. Νομίζω δεν θα σε ξανακόψει. Και γιατί άλλωστε; Αφού κατέκτησες τις κορυφές σου. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτε σε κανέναν. Να σε κόφτει μόνο τόσο όσο να κρατάς τη δουλειά.
  5. Εννα μεν; Απλά έχει φάσεις που μας πλακώνει η καθημερινότητα και το σεξ εν η τελευταία μας έννοια.
  6. Το αυγό. :Ρ
  7. Ισχύουν και οι 2 τύποι.
  https://xn--ixauk7au.gr/forum/index.php?threads/αβγό-ή-αυγό-καί-τα-δύο.1238/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σχετικά με το 2. Ήθελα να σχολιάσω 2 ποστς πριν και αμελησα επειδή ήμουν πνιγμένη από 1000 πράγματα. Ευκαιρία να σχολιάσω δαμε! :)

  Οι δουλειές του σπιτιού ήταν πάντα ο καυγάς μας. Σχετικά νωρίς μέσα στη σχέση προσπάθησα να του εξηγήσω ότι για μένα είναι πιο πολύτιμο το να με βοηθήσει με κάτι μες το σπίτι παρά να μου πληρώνει το φαΐ μου έξω. Μπορώ να το πληρώνω και μόνη μου. Αυτό αγωνίζομαι να κάνω όλη μου τη ζωή, να είμαι αυτόνομη οικονομικά. Δεν θέλω έναν μες το σπίτι που να κάθεται και να απλώνει ζάμπα και να μην κάνει τίποτα. Στην αρχή είχαμε άπειρους καβγάδες γι'αυτό. Επειδή σπίτι του η μαμά του δεν τον άφηνε να κάνει τίποτα, και σε μια άλλη περίπτωση που έμενε με μια κοπέλα πάλι δεν έκανε τίποτα. Του φαινόταν αδιανόητο πχ να βάλει πλυντήριο.

  Σιγά σιγά βλέπω ότι με βοηθά με κάποιες από τις δουλειές. Όχι όλες, όχι πάντα, αλλά βλέπω την προσπάθεια. Προσπαθώ να του περάσω ότι για μένα είναι ένδειξη τεράστιας αγάπης, γιατί είναι ένδειξη ότι δεν με αφήνει να βολοδέρνω μόνη μου. Έτσι κάνει προσπάθειες να είναι ένας καλός σύντροφος.

  Επίσης ακολουθώ τη συμβουλή μιας πρώην Ισραηλίτισσας μαστόρισσας. Είπε μου να αφήνω τον άντρα μου να κάνει δουλειές κι ας τις κάνει και στο 60%. Να μην τρέχω να τα διορθώσω όλα γιατί μια ζωή θα είναι όλα πάνω μου. Και έτσι αφήνω τον, όπου δεν έχει σημασία. Χαμογελώ όταν βλέπω τις πετσέτες διπλωμενες στραβά. Δεν πειράζει, μια χαρά είναι κι έτσι. Αλλά πχ θα πιάσω την Hoover να τελειώσω τις υπόλοιπες τρίχες που άφησε από το γένι του μες το μπάνιο (Αφού κάνει εκείνος όσες μπορεί). Τα πλυντήρια είπαμε να τα αφήσει. Μετά που μου έκανε ροζ και γκρίζες κάποιες μπλούζες :Ρ

  Φυσικά πάντα το μεγαλύτερο βάρος είναι πάνω μας. Ακόμα κι αν βοηθά ο άντρας, το μεγαλύτερο βάρος είναι πάνω στη γυναίκα. Εχει και δουλειές που κάποιοι δεν θέλουν να τις κάνουν με τίποτε, πχ το σιδέρωμα. Κι επίσης η γυναίκα έχει το συντονισμό των 1573 πραγμάτων που πρέπει να γίνουν μες το σπίτι. Συνήθως ο άντρας δεν θα αναλάβει πρωτοβουλία, πρέπει να του πεις. Α και ο άντρας πολλές φορές αναβάλλει κιόλας. Ξέρει ότι τις περισσότερες φορές αν αναβάλει κάτι, chances are ότι θα το κάνει η γυναίκα. Έτσι έμαθε από τη μανούλα. Γι'αυτό μην σκαζεις για το κουιλτ. Κάμε το εσύ και βάλε του άλλες δουλειές, που η οδηγία θα είναι φρεσκοδιατυπωμένη. Βάλε του εύκολα πράγματα, που είναι συγκεκριμένα και δεν θέλουν σκέψη, πχ να απλώσει τη μπουγάδα ή να πλύνει τα πιάτα ή να κάνει sandwich των μωρών. Όπου κάνει λάθος, διόρθωσε τον με υπομονή και αγάπη ώσπου να βαρεθεί να το κάμνει σκόπιμα λάθος ώσπου να το απαλλαχτεί. Ξανά και ξανά και ξανά. :Ρ Φέρε και μια καθαρίστρια once a week at least.

  Οι δουλειές είναι ένας συνεχής αγώνας και για τους δύο, αλλά πιο πολύ για τη γυναίκα, που επειδή θεωρούνται "υποχρέωση" της, πρέπει συνέχεια να θυμίζει στον άντρα της με υπομονή και αγάπη ότι είναι partners μέσα στο σπίτι.

  Ξέρεις τι είναι το χειρότερο; Το μπούλινγκ από τις άλλες γυναίκες, όταν ακούσουν ότι βοηθά με ο άντρας μου όσο μπορεί. Ανεπρόκοπη με ανεβάζουν, τεμπελα με κατεβάζουν, ότι τον βάζω δουλειές και θα φύγει να με αφήσει, ότι τον έκαμα τη νοικοκυρά (τίποτε άλλο;!). Εμείς οι γυναίκες δυστυχώς είμαστε οι πρώτες που αναπαράγουμε και διαιωνίζουμε αυτά τα στερεότυπα, αφού όταν δούμε μια γυναίκα που δεν υποφέρει τόσο από αυτά της τη λέμε κι από πάνω. Εννοείται ότι δεν με κόφτει, ξέρεις το ένεν; Μεταξύ του να υποφέρω και του να με λαλούν ανεπρόκοπη αλλά να είμαι καλά προτιμώ by far το 2ο.

  Σόρρυ για το σεντόνι. Χτύπησες φλέβα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εχω τόσα να πω

   κανονικά πρέπει να μπαίνουμε σε ισότιμη βάση σε μια σχέση σε όλα. από την στιγμή που αναλαμβάνουμε την θέση του manager-τύπου βάλε του άλλη δουλειά, ή κάνε αυτό που δεν θέλει να κάνει αυτός, τότε πρέπει να αμοιβόμαστε. εσύ να βάζεις ότι δίνεις τονχρόνο σου κ χάνεις την ησυχία σου κ εκείνος να βάζει τα λεφτά του.

   οι άλλες γυναίκες εν θύματα κ αυτές την μαλακίας που τες δέρνει, αμα το βάθος της σχέσης σας ισοδυναμεί με το ότι δεν του κάνεις την υπηρέτρια άρα να σε αφήσει απορώ πραγματικά. τούτη εν η φιλοδοξία τους στη ζωή? να γίνουν η υπηρέτρια κάποιου? για όνομα του θεού.

   Διαγραφή
  2. Δεν ξέρεις πόσο πολλά συμφωνώ. Συμφωνώ, συμφωνώ, συμφωνώ. Απλά δυστυχώς στη δική μας κοινωνία είναι και προνομιακό σενάριο αυτό που λες με το management, ας είναι και χωρίς αμοιβή.

   Δεν ξέρω αν είναι θύματα ή αν είναι κατ' επιλογήν. Βασικά πιστεύω υπάρχουν δύο είδη γυναικών: Αυτές που θέλουν να δουλεύουν και να είναι ανεξάρτητες, και εκείνες που γουστάρουν να μην δουλεύουν, να είναι σπίτι και να προσέχουν τα μωρά και να έχουν τον άντρα τους κουβαλητή "να τους τα κουμπά". Και μένα νευριάζουν με, κι εγώ θεωρώ ότι κάμνουν τες υπηρέτριες, ότι ρισκάρουν την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους, αλλά δε μπορώ να κάνω και κάτι να τους αλλάξω γνώμη. Άλλωστε, όλα εδώ πληρώνονται. Δε θα μπορούσα ποτέ να ήμουν στη θέση τους και να εκχωρήσω όλη μου τη δύναμη στον άντρα μου, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ήταν στην θέση μου και να είχαν την ψυχική δύναμη να παλέψουν για όλα όσα πάλεψα μέχρι τώρα. Η κάθε μια μας έχει την θέση που της αξίζει. Εκείνες στην κουζίνα βασίλισσες και εμείς στη ζωή μας.

   Διαγραφή