4/4/19

Χαρά μεγάλη

Είμαι μια μάνα άυπνη. Έχω ενα κοπελλούδι που δεν κοιμάται. Ή θέλει να κοιμάται μαζί μου, ή πάνω μου, ή στην απόσταση που άμα με γυρέψει να με εύρει. Κι αν δεν με εύρει ξυπνά και σηκώνεται να έρτει να με εύρει.
Δεν ξέρω άλλους που να παραχέστηκε τόσο η φάση.

Πριν σχεδόν ένα μήνα γέννησε μια φίλη μου, δεύτερο μωρό. Και όταν βρεθήκαμε μιλούσαμε για τις διαφορές του πρώτου και του δεύτερου.

Μου είπε ότι δεν ξέρει τι να κάνει με το δεύτερο. Το πρώτο το τάιζε, το άλλαζε το έβαζε κάτω κ κοιμάτουν. Αυτό, το ταίζει, το αλλάζει, το βάζει κάτω, διαμαρτύρεται, το πιάννει πάνω, σιωπά, το ξαναβάζει κάτω διαμαρτύρεται, το πιάννει πάνω συνεχίζει να διαμαρτύρεται, το ταίζει σταματά, σταματά να το ταίζει, διαμαρτύρεται, προσπαθεί να το ταίζει διαμαρτύρεται, αρχίζει να περπατά σιωπά. Στα πέντε λεπτά περπατήματος διαμαρτύρεται, κάθεται στην μπάλα του γιόγκα σιωπά. Και θέλει να τον κρατά συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια.

Εγώ:

Επιτέλους ακόμα ένα μωρό σαν την δική μου!!!


1 σχόλιο:

  1. Είχα και εγώ ένα βρέφος σαν το δεύτερο της φίλης σου. Δεν έχουμε τόσο πρόβλημα με τον ύπνο γιατί όταν κοιμηθεί δεν ξυπνάει με τίποτα αν δεν περάσει το 9ωρό του τουλάχιστον. Αλλά την υπόλοιπη μέρα έχει τόσο εύκολο το κλάμα. Το κολλημα ευτυχώς για μένα είναι με τον παπά του οπότε γιέι. Το θέμα είναι ότι έχει κλείσει τα 6. Χρονών. Και συνεχίζει. Ακάθεκτος. !!! Αυτό απάντηση στο υπάρχουν και άλλοι. Ω ναι υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή