23/12/16

Μια υπέροχη κόρη

Είμαι πολύ χαρούμενη φέτος. Είναι τα πρώτα χριστούγεννα της κόρης. Και ξανανιώθω το πνεύμα των χριστουγέννων. Στολήσαμε κ τυλίξαμε δώρα κ βουρώ να δούμε φώτα κ εκδηλώσεις. Που γενικά εν ξενέρωτα πράματα κ ασυνάρτητα. Εν το έχουμε μάνα μου να κάνουμε χριστούγεννα του χαϊρκού στην Κύπρο. Ακόμα κ η γερμανικη αγορά που την κάνουν γερμανοί, κυπριακή βέρσιον κ μια πίττα. Γραμμή να φάεις γραμμή να γοράσεις το α, β, γ.

Επίσης όλοι οι νέοι γονείς με τα αμαξούες. Να είναι πατάς με πατώ σε στο ιβεντ κ να έρκετε η άλλη με ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα. Βάστα το κοπελλούι σου 1 ώρα σιγά τα ωά. Εγώ έχω ένα σλινγκ, δίννω την μιτσιά κ πάμε παντού. Εχτός του ότι θωρεί καλύτερα, εν πιο προστατευμένη άμα εν διμμένη πανω μου αντιδρά καλύτερα στον κόσμο επδ νιώθει ασφάλεια κ επίσης βράζει. Ειδικά τωρά που εν κρύο. Τι πιο εύκολο? Παρά το κάρο, να το κουντάς παντού, πάνω κάτω να τσιλλάς τον κόσμο. Έλεος.

Κ τα βίτεο που την Συρία. Εν αντέχεται η κατάσταση. Νιώθω ανήμπορη. Ειδικά κάτι μωρά σαν την κόρη με τες φάτσες τους γιεματωμένες, εν μπορώ να το αντιμετωπίσω πλέον.

Αλλά είμαι χαρούμενη για την κόρη μου. Ειδικά όταν διαμαρτύρεται που χρειάζομαι 2-3 δευτερόλεπτα να ξαπολύσω το βυζί για να φάει, κάμνει ένα παράπονο με μια φωνή του τύπου: εεεε κουμπάρε τέλειωνε δαμέ έπεσε λιμός. Φύρνουμαι που τον έρωτα. Ή το κορμούι της ζεστό μες το κρεβάτι. Να ξυπνά κ να θωρεί τον παπα της κ να χαμογελά. Μια υπέροχη κόρη. 

5 σχόλια:

  1. Να σας ζήσεις Μπέατριξ! Σπαθί έχει ή να της αγοράσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ τι ωραία έννεν??? Οι κόρες εν έρωτας!! Να μας ζήσουν οι κοράσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούτο με τες αμαξούες πρέπει να ελεγχθεί! Θα πρέπει να πιάνουν άδεια κυκλοφορίας! Καλές γιορτές ΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή