5/5/21

Χ Ε Σ Τ Η Κ Α

 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑ


Είμαι πέραν του ορίου μου. Ήμουν στα όρια κ πριν αλλα εψές έσπασα. 

Κανεί. 


Καθόμαστε εμείς σαν τους ΤΡΙΣΗΛΙΘΙΟΥΣ να κανουμε καραντινα κ κλείουμε σπίτι τα κοπελλούθκια μας κ ο καθένας να γυρίζει γιατί έτσι. 

Έχει εκκλησια άρα εν ισχυέι καραντίνα

Έχει πρωτάθλημα εν ισχύει η καραντίνα

Έχει τζιυνί εν ισχύει η καραντίνα


ΑΡΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ εν για τες μικρές επιχειρήσεις να κλείσουν και για τα κοπελλούθκια να κάθουνται έσσω κ να μεν ξέρουμε τι στο θκιάολο να τα κάμουμε επδ εν μπορούμε άλλο να λείπουμε που την δουλειά. 


Βαρέθηκα τούτη την άχρηστη την κοινωνία και βαρέθηκα και την άχρηστη την ηγεσία.

Κ την κυβέρνηση που διοικεί που εν ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΗ. 

δεν εξέραν δλδ ότι υπήρχε περίπτωση να πιάσει πρωτάθλημα? Δεν εξέρασιν? Τι στο θκιάολο κάμνουν? Ποστς στα σόσιαλ μίτια και συνεντέυξεις να μας λαλούν ότι ενναιν άχρηστοι? ΛΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΚΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ επειδή αν δείτε τες πράξεις μιλουν απο μόνες τους. 

Βαρέθηκα ειμαι πολλά νευριασμένη που εχτές. Ήμουν νευριασμένη που τες εκκλησιές, ήμουν νευριασμένη που το μεγάλο Σαββατο που μας εκρούσαν που ούλλες τες πάντες ο κάθε γκάου που βάλλει τσάκρες, ήμουν νευριασμένη που τες μέρες βαούμενη, εχτές ΕΣΠΑΣΑ. 


Εγώ τέλος δεν ξανακάμνω καραντίνα, τέλος ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ

2 σχόλια:

  1. Έχεις δίκαιο να νευριάζεις. Ενευρίασα κι εγώ που τους είδα.

    Θεωρώ ότι μετά που επέτρεψαν τη διαδήλωση στις 20 Φεβρουαρίου χωρίς να κάνουν τίποτε (επειδή έγινε η βλακεία στις 13 με την Αναστασία) δεν έχουν τα μούτρα πλέον να απαγορεύσουν καμία άλλη μαζική συγκέντρωση. Επίσης μην ξεχνάς ότι πλησιάζουν και εκλογές και πρέπει να ικανοποιηθεί μια μάζα του πληθυσμού (και μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων τους) που ήθελε να πάει εκκλησία.

    Κάμε αλλό λλίη υπομονή! Κλείνουμε ραντεβού για εμβολιασμό δις γουίκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσιεις απόλυτον δίκαιον. Συμφωνώ με Pax για υπομονήν, πιστεύκω ότι εν θα έχουμεν ξανά lock down άμα ανοίξει τούτον. Υγείαν πρώτα τζιαι ούλλα τα άλλα σάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή