13/5/19

Ότι να ναι της ηλικίας

Υπάρχουν οι λέξεις:
-η κουμέρα μου
-ο σύζυγος μου

στο λεξιλόγιο μου.

Εχτές είδα κάτι φωτογραφίες που ένα κλαπ, και σκέφτηκα: μα εν τύπου ιβεντ κ τάχα pyjama party στο κλαπ κ πήγαν όλες με τα νεγκλιζέ; Δεν ήταν pyjama party εν η μόδα προφανώς.

Πρέπει να θυμούμαι να μεν κρίνω. Αλλάξαν τα ήθη προφανώς και ειμαι εχτός.

Έχω κ καμπόσες μητσιές δαμέ που αγχώνουνται που κλείουν τα 25 ότι μεγαλώνουν κ μεινίσκω χάσκοντας.

Μπορώ να πω οτι μου αρέσει που μεγαλώνω. Εν πιο άνετα. Φορείς ότι ρούχα θέλεις, βρίσκεις τον εαυτό σου, την δύναμη σου, τι σε κόφτει και τι όχι. Τι αξιζει και τι όχι, που βάλλεις τα όρια και που τραβάς πίσω.

Επίσης πρέπει να εύρω τι να κάνω τα φουστανούθκια μου και τα 12ποντα μου. Θεωρητικά θα ξαναμπω, αλλά ωσπου να ξαναμπώ θα εν εκτός μόδας.  Επίσης εν νομίζω να ξαναφορήσω 12ποντα έβερ αγκέν. Εχτός αν χωρίσω τον χάσπαντ και μου την δώκει. Που πάλε ενναν εχτός μόδας. Πλας εν ξέρω αν πρέπε να φυλάξω τίποτε της κόρης να φορεί βίντεητζ όπωςφορώ εγώ της γιαγιάς μου κάτι κομμάθκια.

Σε ένα μήνα κλείνω τα 34! Βασικά εν καταλάβω πόσων χρονών είμαι. Μερικές φορές ξεχνώ επίσης την ηλικία μου. Αν με ρωτήσεις άξιππα δεν ξέρω. 30 κάτι ασπούμε είμαι καλυμμένη. Υστερα θα πάμε 40 παρα κάτι.

Αμα βρέθουμε με τες μαμμάδες των συμμαθητών της κόρης μου νιώθω μητσιά. Φυσικά έχει κ πολλές που εν το δεύτερο τους οπότε μπορεί να είμαι όντως μητσιά ξέρω;

Τούτες τες πελλάρες σκέφτουμαι μεταξύ μαγειρέματος, λιποθυμιών πας στον καναπέ η ώρα 9 τη νυχτα, συσταρίσματος και να κάθουμαι στην τουαλέτα παρεα με ένα νήπιο, 2 κάττους και ένα σκύλο.

2 σχόλια:

  1. Δεδομένου ότι χρειάζεται να κυκλοφορήσω "επίσημα" 1 φορά τον χρόνο πλέον, φέτος είπα να πω και εγώ προσωρινά στα 12ποντα μου ότι we need a break. Πήγα σε γάμο με τα 12 ποντα και 3 κοπελούθκια. Σαν να επέστρεψα από τους Ολυμπιακούς.
    Που καιρός που τα φορούσα ακόμα και για να πάω μπακάλη. Σνιφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 34 και μιλάς! Είσαι νινι ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή