21/8/17

Καλοκαιρινές διακοπές

Γενικά είμαστε καλοκαιρινή οικογένεια. 

Γεννήθηκα καλοκαίρι, ο Φιτζ επίσης, η κόρη επίσης, οι κάττοι επίσης. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι. Καλοκαίρι! 
Και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι το φόρτε μας. 

Μέχρι φέτος οι πιο ωραίες διακοπές της ζωής μου ήταν που είχαμε πάει με τον Φιτζ 2 βδομάδες σε ελληνικό νησί στους 3 μήνες που ήμασταν μαζί. Δεν είχαμε σχέδιο, ούτε χώρο να μείνουμε. Κλείναμε αναλόγως διάθεσης ότι βρίσκαμε στο booking. Κάναμε σεξ ασταμάτητα. Ήταν ότι πιο ρομαντικό έζησα στην ζωή μου. Θυμάμαι, ήταν βράδυ δεκαπενταυγούστου και κάτι είχαν στο χωριό που ήμασταν σε θρησκευτικό ιβέντ.Ο κόσμος περπατούσε στους δρόμους σε πορεία. Εμείς κρατούσαμε χερι χέρι, τα μαλλιά μου ήταν υγρά, το δέρμα μου ζεστό από τον ήλιο της ημέρας που πέρασε, φορούσα ένα κοντό παντελόνι. Γύρισα και τον είδα και εκείνη την στιγμή μου φίλησε το χέρι χωρίς να με δει, απλά έτσι. Και ήταν το πιο όμορφο πράμα στον κόσμο. 

Φέτος πήγαμε διακοπές με το νιννί. Πρώτες διακοπες! Αν εξαιρέσεις κάτι διήμερα τριήμερα. Πρώτη φορά αεροπλάνο. Ήταν απλά υπέροχα. Οι αντιδράσεις της τόσο πρωτότυπες και αφιλτράριστες. Όλα στα μάτια της έλαμπαν, καινούρια, πρωτόγνωρα. Η συμπεριφορά της, που ήξερε ότι κάτι γίνεται εδώ. Πόσο της άρεσει το νερό. Πόσο πρόσχαρο, κοινωνικό και ευπροσάρμοστο μωρό. Έλαμπε! Και μαζί εμείς λες και καναμε πράγματα για πρώτη φορά. Ούτε και ξέρω πόσα κοστίσαν αυτές οι διακοπές, αλλά χαλάλι της. 

Δεν αντέχω θέλω να έρθουν οι επόμενες!


8 σχόλια:

 1. Όμορφα. Συγκρίνεις βέβαια ανόμοια πράματα (διακοπές στα "ντουζένια", διακοπές ως γονιός) αλλά ας είναι...πιάννω σε. Εννά γράψω τζιαι γω κάτι φιλοσοφικόν περί ταξιδιών.
  Τζιαι εις άλλα με υγείαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τωρά γιατί εγώ το θυμήθηκα τούτο, μακάρι να'ξερα

  https://www.youtube.com/watch?v=Vsxmr6MnSrE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερες σε 2-3 χρόνια που θα καταλάβει κάτι παραπάνω. Για τα μωρά ούλλα εν νέα όμως μάλλον, πάντα θα εκπλήσσονται, θα λάμπουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χμμ.. θα συμφωνησω με την neerie. το καλυτερο βεβαια ειναι να πηεννεται διακοπες καθε χρονο αλλα σιουρα τες διακοπες που μας επαιρναν οι γονιοι μου πριν τα 5 μας εν τες θυμουμαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Νήρη λέει άλλο.

   Εν έχει σημασία αν δεν τες θυμάται, θα τες θυμούμαι εγώ και είναι αρκετό και για τις δύο μας! :)

   Διαγραφή