19/1/21

Άτομα τα οποία ο κόσμος θα ήταν καλύτερος διά της απουσίας τους

 38. Άτομα που αναφέρονται στις συζύγους τους ως "ο στρατηγός" "ο μάστρος". Γυναίκες  που χαριεντίζονται όταν οι άντραες τους αναφέρονται σε αυτές ως "ο στρατηγός" "ο μάστρος"

 

Σόρρυ αλλά με το γάμο εν είναι το πόιντ να αποκτήσεις αλλό έναν πελλό να διαχειρίζεσαι. Υποτίθεται ότι παντρεύκεσαι έναν ισότιμο σύντροφο για να διαχειρίζεστε μαζί τες καταστάσεις. Πελλός τζιείνος που σου τα αφήνει ούλλα και φακκά σου το κιόλας με το να σε λέει στρατηγό. Πελλή και συ που τα κάνεις όλα κ ανέχεσαι και τον εμπαιγμό. 

 

ΓΙΑΞ. 

 

 

2 σχόλια:

 1. Πρώτη φορά ακούω έτσι περιγραφές. "Κυβέρνηση" ναι, "τρόϊκα" πιο σπάνια (ειδικά μετά το 2013).

  Εν θωρώ προσωπικά πως υποσκάπτεται η "ισότητα" αν σε κάποια θέματα εν πιο "αρμόδιος" ο ένας που τους θκυό συζύγους άρα η άποψη του εν πιο "βαρύνουσα" στην τελικήν απόφασην ή χειρισμόν. Άρα μπορεί να σύρεις τζιαι μιαν τσιόφταν περί "ανώτερης αρχής" χωρίς να σε πιάσει η αστυνομία της πολιτικής ορθότητας. Ούτε έχω διακρίνει ότι παίζει τόσον ρόλον το φύλον σε τούτον όσον ο χαρακτήρας τζιαι τα περιβαλλοντικά βιώματα ενός εκάστου.
  Ελάχιστες φορές δε έχω αντιληφθεί ή ζήσει ζευκάρκα να εν σε ούλλα αναφερόμενος ο ένας εκ των θκυό μονίμως ως "μάστρος". Σε κάποιες περιπτώσεις μάστρος εν ο άντρας, σε κάποιες άλλες η γυναίκα. Αντίθετα, ειδικά στες αστικές καταστάσεις, παρατηρώ αυξανόμενον ευνουχισμόν των αντρών, άμπα τζιαι προσβληθεί ο ένας ή ο άλλος. Σόρυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. προφανώς στα χωρκά μας εν πιο χωρκάτικες καταστάσεις εσεις οι αστοί έχετε τρώικες χαχα.

   σιουρα κάποια πράματα χειρίζεται τα ο ένας κ κάποια ο άλλος, προσωπικά στην δική μου σχέση, για κάποια πράματα πρέπει να συμφωνούμε κ οι δύο αλλιώς ειναι no-go. κ γω δεν θα κάνω σχέδια χωρίς να πάρω έγκριση, όχι επδ εν ο μάστρος μου, επδ σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει ο σεβασμός. το ίδιο κ ο φιτζ, θα ρωτήσει πριν κάνει σχέδια.

   δεν έχει να κάνει με ισότητα-πολιτικό κίνημα-όσο με την ισορροπία ενός ζευγαριού και την εντύπωση που αναπτύσσεται με την χρήση του ορισμού τύπου:

   "τώρα να ρωτήσω τουτη την υστερική που μου πρήζει τα τσζικια μου ξέρεις ρε πελλέ γενέτζιες. "

   το στρατηγέ το ακουσα χθες προφανώς κ έκανα λιγο εμετό

   Διαγραφή