24/9/19

2η εγκυμοσύνη κ ακόμα δεν καταλαβαίνω τον κόσμο

2η εγκυμοσύνη κ ακόμα δεν καταλαβαίνω τον κόσμο.

Το μόνο που μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω εν τον τροπο που με θωρουν κατι μιτσιές 25-28 χρονών αμα εν σασμένες κ γω περπατώ σαν μια μικρή βάρκα. Κ γω κάπως έτσι θωρούσα τες έγκυες γυναίκες τον καιρό που η έννοια μου ήταν που να πάω κ τι να φορήσω. Εχτός που το "μανα μου εν κριμα", κ το "πως εν έτσι", άμα είσαι σε κείνη την φάση εν πολλοκαταλάβεις γιατί να χάσεις την κυριαρχία του σώματος σου και να γίνεις ετσι σκέδιο. Η γυναίκα ξαναγεννιέται-συνήθως, όχι κ πάντα-όταν γεννά.

Όταν κινούμαι σε crowd που αποτελείται από νεαρά άτομα ή παλιμπεδίζοντα άτομα εν το χειρότερο. Έτυχε κ είχα ένα χενς παρτυ, αστα να πανε. Εγω με τον κοιλιαρο, εβαλα τες γόβες κ το φορεματούδι.  Η αλήθεια επδ εν έβαλα τραγικό βάρος προσφέρονται και οι γόβες και το φορεματούδι. Αλλά οκ, 5 φορές τουαλέτα. Επίσης το τραπέζι μας ήταν σε θέση άλλη άκρη του μπιτσόμπαρου από την τουαλέτα και έπρεπε να διασχίζω και την πίστα. Κανένα δν έκοφτε. Κάθε φορά το ίδιο δράμα, να κουντώ να με κουντούν, να κουντώ να μεν μου διούν σημασία, να κουντώ να με βλέπουν κ πάλε, απάθεια. Οκ παίδες είπαμε δεν σας κόφτει η αναπαραγωγή μου, η παρουσία μου προφανώς κ δεν σας φκάλλει οποιοδήποτε θετικό συνάισθημα αλλά οκ, λίγο να ταράξετε σας ζήτησα.

Ένηγουέη, αυτό που με εντυπωσιάζει και σε αυτή την εγκυμοσύνη είναι η αντίδραση των αντρών οι οποίοι απλά χάσκουν πας την κοιλιά. Οποιασδηποτε ηλικίας. Δεν ξέρω τι σημαίνει, ούτε μπορώ να το αποκωδικοποιήσω. Αλλά χάσκουν, περνά η κοιλιά κ την βλέπουν. Ντάξει όχι όλοι, αλλά ένα μεγάλο μερος. Όχι με άσχημο τρόπο, αλλά είναι τσας άβολο.

Κατά τα άλλα τα γνωστά, όλοι να πιάννουν κοιλιά, όλοι να έχουν άποψη, το μακρύ το κοντό, αν εν κόρη αν εν γιος κλπ κλπ.3 σχόλια:

  1. Είμαστεν "wired to respond to curvatures" αλώπως ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, είμαι περήφανη που άντεξα και δεν χάιδεψα την κοιλιά σου προχτές. Επίσης δυο φορές σε είδα, έχω να πω ότι η εγκυμοσύνη σου πάει. Έλαμπες. :) Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειδικά το τελευταίο καταλάβω το. Εμέναν φυσικά ακόμα εν φαίνεται να φκάλλει μμάτι, αλλά αρκετά να μεινίσκουν να θορούν ούλλοι, τζείνοι που εν ιξέρουν με τζείνον το ύφος το "ένι έν ένι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή