26/8/19

Δύο γραμμούλες θετικό

Η διαδικασία για να μείνω έγκυος ξανά μας δυσκόλεψε λίγο. Μήνα μετά από μήνα πάλε εθώρουν περίοδο. Τι καταγραφές συμπτωμάτων κ κολπικών υγρών, τι τεστ ωορηξίας, τι σεξ σε καθορισμένες ώρες και μέρες. Χαβά. Κάμε κάμε τεστ που τες 9 μέρες μετά την ωορηξία ωσπου να δω περίοδο. Και φυσικά από εκεί που έχω ένα σταθερότατο κύκλο ξεκινούν οι καθυστερήσεις λόγω στρες. Εβαρέθηκα. Εβαρέθηκε. Άρκεψε και εμάσιετουν μου "μπας και να μεινουμε με το ένα". Αν τούτο το παθαίναμε με την κόρη πραγματικά δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζα. Μίλησα με μια φίλη μου, έγκυος στο δεύτερο επίσης που δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και μου είπε "σταμάτα, τίποτε, μεν μετράς, μεν υπολογίζεις, μεν σκέφτεσαι, κάνετε σεξ και φτάνει. Μην έχεις τεστ σπίτι και μην κάνεις τεστ πριν να έχεις καθυστέρηση". Οκ λέω.
Σταμάτησα να μπαίνω στο "countdown to pregnancy". Σταμάτησα να μετρώ τις μέρες. Σταμάτησα να ψάχνω συμπτώματα. Σταμάτησα να λέω του Φιτζ ποτε εν ώρα για σεξ. Οι γόνιμες μέρες ήρθαν κ περάσαν. Η μέρα που ήταν να δω περίοδο ήρθε κ πέρασε. Σίγουρη εγώ εν ειμαι έγκυος. Περάσαν ακόμα 5 μέρες. Ο Φιτζ κάθετος, όχι τεστ. Εγώ οριζόντια, να κάνω τουλάχιστον να φύω που την έννοια να δω περίοδο.

Κατούρησα, έστειλα τον να δει. Έρκεται πίσω ξαπλώνει λαλεί μου αρνητικό. Ήξερα το. Πάω  να το δω και γω. Χασιμιό το τεστ. Ελέγχω τον καλαθο τίποτε. Πάω πίσω στο κρεβάτι. Ρωτώ τον που εν το τεστ. Αρκέφκει μου κάτι πελλάρες, εν κρίμα το μωρό, το καημένο το μωρό μας δεν ξέρει τι την περιμένει. Γιε μου λαλω του εν θετικό; Εν απαντά πάλε. Αψυχολόγητα πράματα. Όπως ονειρεύεται μια γυναικα να μάθει αν εν έγκυος. Ο άντρας της να χώνει το τεστ κ να μεν της απαντά. Διά μου το τεστ. Μια θωλή γραμμούλα και μια έντονη.

2 γραμμούλες θετικό.

2 γραμμούλες θετικό.

Απαναία μου πάλε.

3 νύχτες αυπνίας.


5 σχόλια: