29/5/18

Πράματα που με νευριάζουν

Να φκαίνεις έξω την προηγούμενη νύχτα και να μου έρκεσαι δουλειά την επομένη και να κλαίεσαι, "εν σώννω είμαι με 3 ώρες ύπνο". Και εγώ να έχει μία βδομάδα που ξυπνώ με το μωρό κάθε 15 λεπτά επειδή έχει βήχα/μύξες/φκάλλει δόντια ταυτόχρονα. Και σώννω ακόμα. Άτε.

Να με ρωτάς αν θηλάζω ακόμα, όταν λέω ναι να με θωρείς σαννα και είμαι ανώμαλη. Και να μεν έχεις την εμπειρία. Είμαι ένοχη για τούτο, έκρινα και γω πριν  να έχω μωρό, γιαυτό κοπέλες χωρίς παιδιά απ`εν έξω του χορού ξέρει πολλά τραγούδια. Επίσης κοπέλες με μωρά που δεν θηλάσατε, αν εσάς το μωρό εν 2-3 χρονών και ακόμα πίννει που το πιπερό γιατί με κρίνεται εμένα; Και κοπέλες σαν εμένα, που θέλετε να κόψετε τον θηλασμό αλλά δυσκολεύκεστε, που είσαστε κουρασμένες αλλά το νιννί εν είναι έτοιμο ακόμα, που θέλετε το σώμα σας πίσω, που προσπαθείτε να εύρετε τον τρόπο, και που έχετε και την κριτική όλων πάνω σας, υπομονή!

Να έχεις άποψη. "Εμένα εν η άποψη μου". Το  ότι έχεις άποψη δεν σημαίνει ότι ειναι και η αλήθεια.

Να μεν παίρνεις  μιαν απόφαση. Και να κρέμουμαι που πάνω σου ώσπου να αποφασίσεις. Εννά μείνεις; Εννά φύεις; Ώσπου να με πιαν τα νεύρα και να φύεις θέλεις εν θέλεις.

Να προαποφασίζεις για μένα! "Θα κάνουμε αυτό και αυτό, ένναιν Μπεατρίξ;" Πλέον απαντώ: "Ένναιν".

Να είσαι 25+ να έχεις ούλλο το χρόνο δικό σου, να εν τα χρόνια που πρέπει να χτίσεις την "καριέρα" και να θέλεις και τα λεφτά και την βολή σου. Σόρρυ φιλε/φίλη μου, εν πάει έτσι! Πρέπει να σπείρεις για να θερίσεις!


6 σχόλια:

 1. Να προσθέσω ένα δικό μου μαζί με τα δικά σου. (τα περισσότερα είναι και στην δική μου λίστα).
  Να έχει βοήθεια από τους γονείς (και σε οικονομική και σε βοήθεια στα παιδιά) και να κλαίεται ότι σκορσάρεται με τα μωρά τα απογεύματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ααα! εξάχασα το τούτο! έχω κάτι φίλους μου έτσι! χαχα!και είπα τους την μια φορά, τάχα εν φτάννουν να μαγειρεύουν κάθε μέρα και ήνταλως το κάνω. και να τους πλερώνουν λογιαριασμούς οι γονείς, να τους προσέχουν το μωρό, να τους μαγειρεύουν και να παραπονιούνται και που πανω. και η μάμα να δουλεύει παρτ τάιμ και ο παπάς να εν δημόσιος υπάλληλος.

   Διαγραφή
  2. Ααααααα. Έχω παρόμοιες περιπτώσεις και επείδη είναι φίλοι προσπαθώ να επαναλαμβάνω ότι ο καθένας βλέπει την καθημερινότητα του δύσκολη. Γιατί αν πω να ανοίξω το στόμα μου δεν ξέρω αν θα είμαστε φίλοι. Μάλλον θα είμαστε τους έχω πει διάφορα αλλά δεν θέλω να είμαι πικρόχολη.

   Διαγραφή
 2. Το "εμένα εν η άποψη μου" το προσωπικό αγαπημένο. Αν είσαι παλαβή τζαι πιστεύκεις ότι "1+1=3" έννεν η άποψη σου, εν η μαλακία που σε δέρνει τζιαι δικαιούμαστε να σε περιπαίζουμεν. Δικαιούσαι να είσαι βλάκας, αλλά δικαιούμαστεν να σου το υποδεικνύουμεν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι το απόλυτο εππιχείρημα! αποκτήσαν όλοι άποψη, και θεωρούν ότι όλες οι απόψεις έχουν την ίδια βαρύτητα και για όλα τα θέματα.

   Διαγραφή
  2. Εμένα το αγαπημένο μου είναι: Η άποψη είναι όπως την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν απο μία.
   Κόλον

   Διαγραφή