4/5/18

Ούλλα χαλάλι σου

Βασικά χαμός. Η ζωή. Θέλεις να σου περάσουν όλα  τα ψυχολογικά; Κάμε κοπελλούι ενώ έχεις παράλληλα μια απαιτητική δουλειά και έναν άντρα που όσο περνά ο καιρός γίνεται ο πιο επιτυχημένος επαγγελματίας που ξέρεις κ βουρούν τον ούλλοι που πίσω.
Νομίζω το μεγαλύτερο λαχείο στην ζωή μου ήταν ο Φιτζ. Πέραν των μικροθεμάτων που εχουμε, εν απίστευτο πως καταφέρνει να τον θαυμάζω συνέχεια παραπάνω. Ειδικά με τον δικό μου χαρακτήρα που γενικά αποδομώ τον άλλο και βρίσκω τρόπους να τον απομυθοποιώ. Επαγγελματικα τον γνώρισα στην αρχή του, είχε "κόκκαλο" αλλά τωρά εν σε άλλο επίπεδο. Εν στιβαρός και έχει λόγο και ο τρόπος που αντιδρά πλέον, που διαχειρίζεται καταστάσεις εν απλά παράδειγμα προς μίμηση. Πάντα ήταν στιβαρός-στο κάτω κάτω τον περιέγραψα να διά μέσα με το τράκτο. Αλλά τωρά εν χρειάζεται καν τράκτο, εγινε ο ίδιος τράκτο. Επίσης εν πολλά υπέροχος παπάς. Και εν σύντροφος που προσπαθεί. Και φροντίζει τον εαυτό του. Και στην τελική εν ένας άντθρωπος που δουλεύει 7 μέρες τη βδομάδα και πάλε βρίσκει χρόνο και τρόπο να απολαμβάνει πράματα στη ζωή του. Και εν τούτο που μου έμαθε. Μικρές απολαύσεις κάθε μέρα για να εν ωραία η ζωή. Έστω κι αν είναι απλά ένας ωραίος καφές το πρωί.
Βασικά εξεκίνησα να σας πω πως δεν έχω ώρα για κρίσεις. Αλλά κατέληξα να ευλογώ τα γένια μου που πήγα σε κείνο το ραντεβού. Και περάσαμε όλες τις φουρτούνες. Και όλες τις υποχωρήσεις. Ούλλα χαλάλι σου μάναμου!

Φυσικά τούτα ούλλα μπορεί να εν επειδή κοντεύκει η επέτειος μας και επίσης είμαι κοντά σε ωορηξία και οι ορμόνες μου είναι σε ιδανικές συγκεντρώσεις.

"that was a serious TMI kiddo" που θα έλεε και ο Φιτζ χαχα

1 σχόλιο:

  1. Γυναίκα που όϊ μόνον εν γκρινιάζει για τον hubby, αλλά κάμνει τον τζιαι φοινιτζιάν! How refreshing που λεν τζιαι στα αγγλικά χωρκά!
    Συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή