2/5/17

Υπηρεσίες

Η ανεργία εν μες τον νου

Δουλείες που θα έκαμνα αν ήμουν άνεργη.

1. θα μαγείρευα για άτομα σε βιομηχανικές περιοχές. Κάμνεις καρτούες, διάς τες παντού, σε μια βιομηχανική. Σε αγροτική περιοχή, απλά φαγιά, στην πόλη γκουρμεδιές ή υγιεινής διατροφής
2. καφέδες-του χαϊρκού-κοντά σε βιομηχανική περιοχή
3. να προσέχω μωρά σε σπίτι
4. να σιδερώνω
5. να παραλαμβάνω μωρά που το δημοτικό, να τα ταίζω να τους διαβάζω ωσπου να τα παραλάβουν οι γονιοί
6. να κάμνω παρέα σε γέρους. Να πηγαίνω να τους βλέπω, να τους πέρνω στους γιατρούς, να τους πέρνω γυρό ή σούπερμαρκετ

Τούτα ούλλα είναι πράματα ή υπηρεσίες που πλερώνω/πλέρωνα ευχαρίστως για να τα έχω


8 σχόλια:

 1. δυσκολευκουμαι να σε φανταστω στο 3 κ 5!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. το 5 πολυ χρησιμο,καφεδες και φαγητα με τα delivery δεν θα ειχες και πολλη επιτυχια,να προσεχω μωρα σπιτι πολλα κουραστικο,εκαμνε το φιλη μου,οι γεροι εχουν ολοι κοπελες :-)

  μαρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για το σιδέρωμα σε θέλω από τώρα. Όντως είναι υπηρεσίες! Έχεις δίκαιο.

  Είπαμε ότι σε θέλω για το σιδέρωμα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και αυτό με τα γερόντια μου άρεσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 1.συνήθως έχει εστιατόριο η κάθε βιομηχανική, συν μαγαζιά που εξυπηρετούν τα εργοστάσια/βιομηχανίες τα μεσημέρια, εν χρειάζεται κι άλλος ένας. άσε που δύσκολο να ανταγωνιστείς κάποιον που έχει ήδη δικό του μαγαζί κ εν πληρώνει ενοίκιο, πεζίνες, κλπ. άσε που έχεις θέμα με άδειες κλπ.
  2.εν πίνω καφέδες, εν καταλάβω, ξανά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, πάλε θέλεις άδειες κλπ.
  3. μωρά; ίου. εν νομίζω να θέλει κάποιος να του προσέχω το μωρό ή κάποιο μωρό να το προσέχω. και έχει ήδη πολλούς που το κάμνουν, με προϋπηρεσία.
  4. τα δικά μου εν τα σιδερώνω πέραν που ελάχιστα κομμάτια, άρα σιδερώνω 1-2 φορές το μήνα για μισή ώρα κάθε φορά. μισώ το σιδέρωμα, αλλά εν θα επλήρωνα να μου το κάμουν, προς το παρόν.
  5. όπως και το 3. συν ότι έχει τόπους που το κάμνουν ήδη, με τις άδειές τους κλπ.
  6. γέροι; ίου! εν νομίζω να έχει κάποιον που θα ήθελε να προσέχω το δικό του ή κάποιον γέρο που θα ήθελε να τον προσέχω εγώ. συν όσοι θέλουν προσοχή έχουν την που κάποιον ήδη.
  κάτι άλλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο. Αυτοί που προχωρούν και κάνουν κάτι με τη ζωή τους και αυτοί που συνεχώς γκρινιάζουν, βρίσκουν δικαιολογίες και παραπονιούνται.

   Διαγραφή
 6. Το σίδερο εν μεγάλη κουβέντα... και επιχειρηση επίσης!!! Ηβρα κοπέλα κοντά στο σπίτι μου που κάμνει τουντη δουλειά...Επρόσλαβε και κοπέλες να καταλάβεις και κάμνει και ντελιβερυ! Επήα την παρασκευή να της πάρω ρούχα και είχαν 40 σακούλες μαυρες προς σίδερο... Ναι 40!!! Εν 400 πουλλούθκια σε ενα σκ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή