11/4/16

Απορώωωωωωωωωω, απορώωωωωωωω

Λέτε να σοκαριστούν για την ανθρώπινη σάρκα στην σκόνη της Κύπρου και κείνοι που εναντιώνονται στην αποτέφρωση?

6 σχόλια:

 1. Χαχαχα! Εκείνοι που την εναντιώνονται σίγουρα θα σοκαριστούν. Το ερώτημα είναι αν θα σοκαριστούν εκείνοι που είναι υπέρ της :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μέγαλο μέρος της "σκόνης" που καταπίνουμεν ούλλοι μας χωρίς καν να το καταλάβουμεν κάθε μέρα εν ούτως ή άλλως οργανικής προέλευσης, που διάφορα ζώα τζιαι φυτά, τζιαι προφανώς τζιαι που άλλους αθρώπους, ζώντες τζιαι πεθαμένους. Εν γνωστόν άλλωστε ότι μεγάλο μέρος της σκόνης εντός των σπίθκιών μας εν ανθρώπινον δέρμαν. Οπότε οποιονδήποτε shοκ νιώσει κάποιος ή κάποια εν καθαρά άγνοια τζιαι εν καλή αφορμή το θέμαν της αποτέφρωσης για να ξεστραβωθεί.
  Όσο για το θέ,αν της ψήφισης νομικού πλαισίου, επαναλαμβάνω ότι έρκεται να επιλύσει πρακτικά το συγκεκριμένο θέμαν, αφού ολόκληρον κράτος κοντά το έναν εκατομμύριον κατοίκων εν εδιέθετεν αποτεφρωτήραν. Για να τον εξασφαλίσει, διότι εν μπορεί ο καθένας, ειδικά χωρίς νομικόν πλαίαιον, να κάφκει νεκρούς πάνω σε αυτοσχέδιες λαμπρατζιές, έπρεπεν να ψηφιστεί νόμος, όπερ τζιαι εγένετο. Ούλλα τα "μεταφυσικά" τζιαι οι παρεμβάσεις του αρχιεπίσκοπου για τες κηδείες (τζιαι τες μίζες που θα χάσει ενδεχομένως) που εν προτίθεται να κάμνει σε στάχτες, εν εκ του περισσού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν καιρός. Δεν ξέρω πόσο θα κοστίζει μια αποτέφρωση, αλλά σίγουρα πολύ λιγότερο από την αγορά ενός χώρου ταφής, συν τα έξοδα της κηδείας. 'Ασε τα ρεζιλίκια με τις εισφορές που γίνονται στις κηδείες, μεταξύ συνδέσμων και εκκλησίας. Και επειδή σταμάτησα να πιστεύω στα μεταφυσικά, από τότε που πήγαινα στην έκτη δημοτικού, αποτέφρωση και μετά να τραβήζουν και το καζανάκι, για να μην με "εισπνέουν" όσοι εναντιώνονται στην αποτέφρωση. Πάντως, μου άρεσε η ερώτηση της Μπεατρίξ. Σκοπεύω να την κάνω σε ορισμένα άτομα, για να δω αντιδράσεις. Θα ήταν ωραία αν κάποιος, πήγαινε στο mall για παράδειγμα και κατάγραφε με κάμερα τις αντιδράσεις του κόσμου στην πιο πάνω ερώτηση.

   Διαγραφή
  2. Εδώ ολόκληρο κράτος 11εκ. κατοίκων δε διαθέτει αποτεφρωτηρα...τι να λέμε τώρα.

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή