28/3/16

Αρρώστησα

Προχτές ήμουν άρρωστη και έμεινα σπίτι. 24.3. Άρρωστη. Και 25.3 άρρωστη. Και 26.3 βαφτίσια στα τριβίλλουρα.

Ένηγούεη. Ήβρα την ευκαιρεία να δω τηλεόραση λυμένη πας τον καναπέ.

Είδα 5 λεπτά Τατιάνα. Αυτό άντεξα. Είχαν ένα ανταποκριτή από Βρυξέλλες, και έλεγε ότι είναι όλα ανοιχτά, και προσπαθούσε να εξηγήσει ότι ο κόσμος δεν θα πτοηθεί από την τρομοκρατία και αυτό είναι το μήνυμα και πούτσες μπλε. Εκεί η Τατιανα διαφώνησε και θεωρεί ότι το κράτος κάνει λάθος και θα έπρεπε να κλείσουν τα πάντα. Και εκεί άλλαξα κανάλι επειδή η άποψη της Τατιάνας με αναγούλιασε. Το ίδιο το γεγονός ότι η Τατιάνα έχει άποψη αν κάνει λάθος το βελγικό κράτος. Του στυλ πρέπει να έχουμε άποψη για τα πάντα.

Και ξεκίνησα να παρακολουθώ την Χριστιάνα. Ήταν με ένα Περικλή. Εκάμναν μια σαλάτα. Είπεν μας ο Περικλής, ότι η σαλάτα είναι νηστίσιμη έχει μόνο αναρή. Μετά εδιόρθωσεν τον η Χριστιάνα κι είπεν του ότι η αναρή δεν είναι νηστίσιμη, αναρωτηθήκαν λίγο για την νηστισιμότητα της αναρής, καταλήξαν ότι δεν είναι.Ο Περικλής πήγε να δικαιολογηθεί για την ματσουκιά που είπε, μας ανακοίνωσε ότι είναι συγχησμένος επειδή άκουσε κάτι κουτσομπολιά (?). Ασπούμε γιε μου είσαι σε κουτσομπολίστικη απογευματινή εκπομπή (?). Και οκ, εγώ μαθαίνω ότι εχώρισε ο Α, Β, Γγνωστός/διάσημος και ξεχάνω πράματα όπως αναρή=γάλα=ζωικό προιόν=μυλλωμένο. Ένηγουέη. Μετά μας εξήγησε ότι από την σάλτσα που ετοίμασε για την σαλάτα, θα πρέπει να αναμίξουμε τα 2/3 με τα χόρτα και να βάλουμε ίση ποσότητα αναρής. Κενό, άκρατουτάφουσιωπή.
-Εν εκατάλαβα, πετάσσετε η Χριστιάνα. Προσπαθούσε να της εξηγήσει πόσα εν τα 2/3 και πόση η αναρή.

Λορτ χαβ μέρσι?!?!?

Έπιασα το κοντρόλ, έβαλα το hdmi, και απόλαυσα το "crazy ex girlfriend" που είναι μια μαλακία αμερικανιά με εύκολο χιουμοράκι και παρανοικά τραγούδια.Σαν αυτό! 

7 σχόλια:

 1. Ούφφου θεγέ μου, τζι εγώ άμα κάτσω με τη μάνα μου να την δω ή να φάω μαζί της (επειδή εν μπορεί να φάει χωρίς να εν μπροστά στην τηλεόραση), στο 5λεπτο συγχίζουμαι τζαι φεύκω, γιατί αν μείνω έννα της φωνάζω (πάλε) που κάθεται τζαι θωρεί τες σάχλες τζαι γίνεται πουρές ο εγκέφαλος της τζι εν παίρνει είδηση. :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Ενώ η επιστήμη πάει μπροστά τζιαι οι τηλεοράσεις γίνονται μοντέρνες, λεπτές τζιαι smart, το περιεχόμενο τους έμεινε στάσιμο. Ο μόνος λόγος που ανάφκω την τηλεόραση εν για να δω ξένες σειρές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι εννοείς έβαλες το hdmi? Το hdmi είναι ένα καλώδιο για μεταφορά εικόνας/ήχου και το οποίο χρησιμεύει για να συνδέσεις την τηλεόραση σου με μια ηλεκρονική συσκευή οπως για παράδειγμα PlayStation, PC/Laptop κ.τ.λ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χαχαχα άκουσα κουτσομπολιά κι εξέχασα αν η αναρή εν νηστίσιμη!

  Αγαπημένη μου, τα απογευματινά και τα πάνελς τους είναι υλικό για πολλές αναρτήσεις. Ειδικά το πάνελ της Χριστιάνας που δεν μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση και αναρωτιέσαι με ποια κριτήρια επιλέγησαν.

  Ανώνυμε πουπάνω ας πούμε πόσα δευτερόλεπτα που τη ζωή σου κατανάλωσες για το μάθημα; χαχα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κόντι, Νέτφλιξ, κατέβασε κάτι ολάν...ντόντ στούπ σο λόοθ αγκέν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. OMG YES! Εγύρεφκα μια έτσι σειρά να αρκέψω!!! Θενκς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή