7/8/15

Μια ιστορία #1

Τα μάτια της εκρούζαν, το δωμάτιο εγύριζε, ένιωθε  ένα κενό στην κοιλιά, στο στομάχι, να την τραβά προς τα κάτω, οι κινήσεις της φαντάζαν σαν σε αργή κίνηση. Έκαμε περίεργο συνδυασμό ουσιών και εν της έβγαινε σε καλό.
Εκαταλάβαν το και οι δύο, ένας συμφοιτητής της που ήρταν μαζί σε τούτο το πάρτι, και το τελευταίο έντονο της φλερτ.
Της μιλούσαν και οι δύο.
-Εν είσαι καλά, είπεν της ο συμφοιτητής της.
-Να σε πάρω στο δωμάτιο σου; είπε καπάκι το φλερτ.
-Αν θέλεις παίρνω σε εγώ, είπε ο συμφοιτητής
Φυσικά υπερίσχυσε το φλερτ. Την άρπαξε που την μέση και κόλλησε την πάνω του, είπε του συμφοιτητή γεια.
Το φλερτ της φόρεσε το σακκάκι του, και κρατώντας την που την μέση περπάτησαν το 20λεπτο να παν στην εστία. Περνώντας από το πάρκο, έσφιξε την κι άλλο. Σταμάτησε να περπατά, την γύρισε προς το μέρος του. Χαϊδεψε το πρόσωπο της, κράτησε το στα χέρια του, έφερε το δικό του κοντά, απαλά εφιλησεν την. Απαλά, και ύστερα πιο έντονα, ύστερα που τον λαιμό και την πλάτη, της εγκλώβισε πάνω του, φιλώντας της όλο και πιο έντονα. Μες την παραζάλη η καρδιά της πήγαινε να σπάσει. Ώσπου και άκουσε το όνομα της.
Αποτραβήχτηκε από πάνω της, έτσι είδε τον συμφοιτητή.
-Έφυγες και συ τελικά; του είπε.
-Ναι ναι, σόρρυ που σας διέκοψα, είπε καθώς συνέχισε να περπατά.
Το φλερτ προσπάθησε να την ξανατραβήξει πάνω του, αλλά μια αναγούλα τους διέκοψε.
Συνέχισαν τον δρόμο, της κράτησε τα μαλλιά καθώς έκανε εμετό. Την έβαλε να ξαπλώσει, της κράτησε το χέρι, και την φίλησε ξανά. Του τράβηξε το χέρι καθώς πήγε να φύγει. Ξάπλωσε μαζί της, κοιμήθηκαν μαζί. Την αγκάλιαζε την νύχτα.
Το φλερτ έγινε γκόμενος.
Η σχολική χρονιά τέλειωσε. Τελείωσε και το πρόγραμμα τους, πήραν τα μάστερς τους. Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι, ο συμφοιτητής της μιλούσε για πολλά. Της είπε ευχαριστώ και ότι χάρηκε πολύ που την γνώρισε. Την αγκάλιασε για να την αποχαιρετήσει. Συνέχισε να της μιλά, την ξαναγκάλιασε. Της ζήτησε το ήμεηλ της, για να διατηρούν επαφή.
Της έστειλε ήμεηλ την ίδια μέρα.

"Ήθελα να σου πω κάτι σήμερα, αλλά δεν μπορούσα, συγνώμη που σε καθυστερούσα. Άκουσε το τραγούδι, αυτό ήθελα να σου πω, να προσέχεις φίλη"


Το άκουσε. Δεν απάντησε ποτέ. Τον σκέφτεται καμιά φορά, τι να κάνει, πως να είναι.
 

6 σχόλια:

 1. You are beautiful ...... ακόμα τζιαι μες την εμαιτίλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Blunt πάντως απαρνήθηκε τούτο το τραγούδι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εκείνες οι φάσεις , που διερωτάσαι τι να απόγινε. Εσύ με μια καθημερινότητα και μια ζωή δική σου, ο άλλος; Τελικά που τον πήρε η ζωή του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή αγνόησες πλήρως κάποιον που σε προστάτεψε και ενδιαφέρετουν για σένα, μετατρέποντας τον σε αρχείο μνήμης, για χάρη κάποιου που ήταν ένα βήμα πριν τον να μεν το πω βιασμό, να το πω όχι-και-τόσο-συγκαταβατικό-σεξ, ενόσω ήσουν μεθυσμένη.

  Καταλαβαίνεις ότι αν σε ήξερα τότε, ήταν να φάεις κράξιμο.


  ΑπάντησηΔιαγραφή