9/7/15

Άκρως Κυπριακόν #4

Να κανονίζουμεν επαγγελματικό ραντεβού 6 πλάσματα. Εγώ και ένας άλλος να θέλουμε 1,5 ώρα να φτάσουμε. Να είμαστεν εκεί 5 λεπτά νωρίτερα. Ν φτάνουν κ οι άλλοι. Να έρχονται οι καφέδες, να έρχονται τα αλμυρά. Να τρώω μια τυροπιττούα. Να περνά το 20λεπτο. Να αναρωθκιούμαστε που στον γαμόσhιστο είσαι. Να σε πιάνουν τηλέφωνο στο μισάωρο. Να λαλείς "ναι ναι έρκουμαι τώρά".

Να έρκεσαι σε 15 λεπτά. Δηλαδή ως τα τωρά εγώ έφαα σχεδόν 2 ώρες για τούτο το μίττινγκ. Να μετακινώ το επόμενο ραντεβού. Να μπαίνεις μέσα κ να μας λαλείς "είχα δουλειά" . Να είμαι στο τσακ να σου πω, ναι φυσικά εμείς είμαστεν δαμέ αθκιασεροί ρε γάρε, εμείς εν έχουμε δουλειά. Κ φυσικά σιγά που θα έκοφκε ο νους σου να μας ειδοποιήσεις ασπούμε.

Κάθεσαι φκάλλεις τα χαρτιά σου. Ξεκινούμε. Παίζει το τηλέφωνο σου. ΑΠΑΝΤΑΣ. Μιλάς 20 λεπτά για άλλο πελάτη κ για στοιχεία κ καταστάσεις που δεν πρέπει να ξέρει ο κόσμος ούλλος, μπροστά σε 5 άλλα άτομα που άλλες 3 διαφορετικές εταιρείες. Βλάκα.

Κλείεις το τηλέφωνο, συνεχίζει το μίττινγκ. Λαλείς μαλακίες. Βάλλουμε ντενλάιν.

Πιάννεις την κουβέντα κ το κουτσομπολιό.

Λέω σου "σόρρυ αλλά λόγω των προηγούμενων καθυστερήσεων τώρα πρέπει να παλάρω ούλλη την μέρα, κ δεν μπορώ να μείνω για κουβέντα"

Βλάκα.

 

6 σχόλια:

 1. Ή "απ'ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικος του", ή "Δωσε θάρρος στον χωριάτη.."

  I hate them.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η μόνη λύση, ίσως: Ξεκινάτε τη συζήτηση στην ώραν της. Παίρνετε αποφάσεις. Καθορίζεται χρονοδιαγράμματα. Έρχεται. Διάτε του την. Τζιαι φεύκετε. Να δούμεν πόσες φορές θα αρκεί ακόμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και τούτος ο άνθρωπος πληρώνεται

  Και είμαι σίγουρη ότι τη μισή του μέρα τρώει την σε μαλακίες και δημόσιες σχέσεις

  Μισώ έτσι τύπους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κόωε του την φρεντ μου, μια και κάτω να πνάσεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τράβα την σπάθαν. Ναμπου σκέφτεσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή