8/3/14

Ημέρα της γυναίκας! Τι χαρά!Να ζήσουμε γυναίκες! Χρόνια πολλά! Να ζήσουν όλες οι γυναίκες!
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που πρέπει να συμβιβαστούν στην ζωή τους λόγω του φύλου τους
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που τα όνειρα τους αποκτούν εκ γεννήσεως, γυάλινη οροφή.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που σκέφτονται τι πρέπει να φορέσουν στην δουλειά.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που παν στην δουλειά και ανέχονται τα σχόλια των αντρών συναδέλφων τους.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που άμα θυμώσουν πολύ τον άντρα τους μπορεί να φαν και ξύλο.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που έχουν τις χαμηλότερες θέσεις στα γραφεία, φκάλλουν ούλλη την δουλειά, ακούν φωνές και αμείβονται χαμηλότερα από τους άντρες στην αντίστοιχη θέση.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που για να επιβληθούν στην δουλειά πρέπει να γίνονται σκύλες και ασέξουαλ. Και στην τελική ακούν ότι εν αγάμητες ή ανοργασμικιές ή με την περίοδο τους.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που παν δουλειά, και μετά πρέπει να παν να σάσουν τα κοπελλούθκια, να καθαρίσουν να μαγειρέψουν.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που παν δουλειά, και μετά πρέπει να παν να σάσουν τα κοπελλούθκια, να καθαρίσουν να μαγειρέψουν. Πρέπει να εν καλοντυμένες, να κάμνουν καλό σεξ, να παν γυμναστήριο, να μαγειρεύουν καλά, να φκαίνουν έξω.  Να μην πίνουν πολύ, να είναι παρθένες, να μην λαλούν βρώμικα αστεία, να παίρνουν πίππες.  Να είναι καλές μάνες, να βουρούν τα φροντιστήρια, να καθαρίζουν τες βεράντες.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που παν δουλειά, και μετά πρέπει να παν να σάσουν τα κοπελλούθκια, να καθαρίσουν να μαγειρέψουν. Πρέπει να εν καλοντυμένες, να κάμνουν καλό σεξ, να παν γυμναστήριο, να μαγειρεύουν καλά, να φκαίνουν έξω.  Να μην πίνουν πολύ, να είναι παρθένες, να μην λαλούν βρώμικα αστεία, να παίρνουν πίππες.  Να είναι καλές μάνες, να βουρούν τα φροντιστήρια, να καθαρίζουν τες βεράντες και ακούν παρατήρηση ότι έχουν τρίχες/εκάμαν κυτταρίτιδα/εκάμαν κοιλιά, εχαλαρωσε το σώμα τους
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που παν δουλειά, και μετά πρέπει να παν να σάσουν τα κοπελλούθκια, να καθαρίσουν να μαγειρέψουν. Πρέπει να εν καλοντυμένες, να κάμνουν καλό σεξ, να παν γυμναστήριο, να μαγειρεύουν καλά, να φκαίνουν έξω.  Να μην πίνουν πολύ, να είναι παρθένες, να μην λαλούν βρώμικα αστεία, να παίρνουν πίππες.  Να είναι καλές μάνες, να βουρούν τα φροντιστήρια, να καθαρίζουν τες βεράντες και ακούν παρατήρηση ότι έχουν τρίχες/εκάμαν κυτταρίτιδα/εκάμαν κοιλιά, εχαλαρωσε το σώμα τους. Και ύστερα αυτό αποτελεί η αιτία για να φαν κέρατο.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που εφάν το κέρατο και εσκάσαν.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που εχωρίσαν και φυσικά φταιν, είτε εφύαν είτε τες αφήκαν. Η γυναίκα ευθύνεται.
Να ζήσουν οι γυναίκες που τες λαλούν «χωρισμένες» και εν το αντίστοιχο του «βιλλοκαμένες»
Να ζήσουν οι γυναίκες που φοούνται να περπατήσουν μόνες τους την νύχτα.
Να ζήσουν όλες οι γυναίκες!  Για όλα τα πιο πάνω οι γυναίκες έχουν μια μέρα όπου οι άντρες του λεν να ζήσουν και μπορεί να τους δώσουν κανένα φκιόρο.
Τι υποκρισία

4 σχόλια:

 1. Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που γιορτάζουν αυτή την υποκρισία και τις έμαθαν να είναι και ευτυχισμένες για αυτήν την υποκρισία.

  Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που πηγαίνουν έξω και χορεύουν και εξευτελίζονται τάχα μου γιορτάζοντας αυτήν την γελοιώδη μέρα.

  Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που δέχονται abuse καθημερινά καλυμμένο με την μάσκα της νοικοκυράς, δούλας και κυράς.

  Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που δέχονται την αδιαφορία και την υποτίμηση κρατώντας την πιππίλα άντρες από τον Άρη γυναίκες από την Αφροδίτη (τι μαλακία Θεε μου).

  Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που εκάμαν best seller ένα βιβλίο που από ότι με ενημερώσαν πρόσφατα μιλά για το απόλυτο abuse γυναίκας.

  Να ζήσουν όλες οι γυναίκες γιατί αποδέχτηκαν την μοίρα που τους καθόρισε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία αλλά περιπαίζουν τον εαυτό τους ότι εν ελεύθερες και ισότιμες με τουα άντρες.

  Να ζήσουν όλες οι γυναίκες που ουσιαστικά επικυρώνουν με τούτην την μέρα σε τι πατριαρχική κοινωνία ζούμε.

  'Ατε να ζήσουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. είβα πρώτη κοπέλλες.

  θέτουμε το θέμα σε λάθος βάση. Λαλούμεν ίσα δικαιώματα στις γυναίκες, ίσα δικαιώματα στους LGBT, ίσα δικαιώματα στους πρόσφυγες, στους ανάπηρους, στους στους στους. Ίσα δικαιώματα με ποιον; Με τους λευκούς άντρες της Δύσης; (ή όσο μειώνουνται τα δικαιώματα των κατοίκων των χωρών της Ν.Ευρώπης...με λευκούς άντρες Β. Αμερικής τζιαι Κεντρικής τζιαι Βόρειας Ευρώπης;)

  δαμέ μιλούμε για ανθρώπινα δικαιώματα ( www.ohchr.org/EN/UDHR/Documents/.../grk.pdf‎ )
  Συγκεκριμένα το Άρθρο 23 ορίζει ότι:
  1. Καθένας έχει το δικαίωμα να εργάζεται και να επιλέγει ελεύθερα το επάγγελμά του, να έχει δίκαιες και ικανοποιητικές συνθήκες δουλειάς και να προστατεύεται από την ανεργεία.
  2. 'Ολοι, χωρίς καμία διάκριση, έχουν το δικαίωμα ίσης αμοιβής για ίση εργασία.
  3. Κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα δίκαιης και ικανοποιητικής αμοιβής, που να εξασφαλίζει σε αυτόν και την οικογένειά του συνθήκες ζωής άξιες στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η αμοιβή της εργασίας, αν υπάρχει, πρέπει να συμπληρώνεται με άλλα μέσα κοινωνικής προστασίας.

  τούτα για την εργασία (μεταξύ άλλων)

  να μεν ξεκινήσω για ούλλα τα άλλα που είπετε, για σεξουαλική κακοποίηση (όσο "κρυμμένη" τζιαι να ένει πίσω που γελούθκια του εκάτοστε μάστρου ή συνάδελφου), για το τρίγωνο πόρνη-μητέρα/αγια-εργαζόμενη, για το "στίγμα" της χωρισμένης/ανύπαντρης/γεροντοκόρης/λεσβίας (ή οτιδήποτε άλλο έσιει να κάμει με σεξ)...

  άτε, είβα δεύτερη
  χ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αχ, τούτο που λαλεί η δεσποσύνη ήθελα να πω. τούτο με τα 'ίσα δικαιώματα' με ποιόν; τράτζικ καταστάσεις, απαράδεκτες για τον καιρό μας και τον τάχα πολιτισμό μας. τζαι μόνο που τα συζητούμε τζαι κινδυνεύουμε να ταμπελλωθούμε, εν τράτζικ στη δευτέρα. cheers. :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ώσπου θέλετε άντρες έτοιμους για όλα, και χιουμορίστες και δυναμικούς και ευγενικούς μα και γαμιάδες, και τρυφερούς και άγριους, και αλητάκους μα να θέλουν και οικογένεια, με τρόπους αλλά και να ξέρουν και να δέρνουν, ανάλογες απαιτήσεις θα έχουμε κι εμείς από εσάς.

  Και επειδή όποιος λειτουργεί πολλές εκκλησιές της μιας γελά της, διαλέξτε ένα ρόλο και αφοσιωθείτε σ' αυτόν, να συνεργαστούμε αν τα βρίσκουμε, να περάσουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή