19/2/14

Η ΓκόμεναΈνα πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα που είμαι δεσμευμένη είναι η απαλοιφή της ιδιότητας της γκόμενας.  Και πριν ππέσει λαμπρό να με κάψει να διευκρινήσω ότι  εν εννοώ ότι θέλω να γυρίζω και να γκομενιάζω. Εννοώ θέλω να νιώθω γκόμενα με τον άντραν μου.  προφανώς εν πολλά δύσκολο. Να συγκατοικείς, να σε θωρεί κάθε πρωί, κάθε νύχτα, άρρωστη, αχτένιστη, άσαστη. Και πλέον επιδρά και στο άμα σαστώ. Αφού έχει δει το «πριν», σχεδόν δεν αντιδρά στο «μετά».
Πλέον ούλλα φαίνουνται. Άλλο να χώσεις την τρίχα που εν έφκαλες με νάκκον μέηκαπ για 2-3 ώρες σε ένα ραντεβού και άλλο να την θωρεί. Να θωρκέστε φάτσα φάτσα και να πιάνεις το βλέμμα του που ππεφτει τjιαμέ.  Και γυρίζεις που την άλλη. Το μαλλί που εν στρώνει, θωρεί το.  Μόλις εμφανιστεί τρίχα πας το σώμα σου, ξέρει το. Το νυχούι που εν έβαψες, την κρέμα που εν έβαλες, ούλλα ούλλα ούλλα.
Να κυκλοφορώ συνέχεια σασμένη ένναιν λύση. Η ελευθερη μου ώρα πλέον εν υπάρχει. Είδεν με να βάφω νύχια. Σίουρα το να κόφκω νύχια, να φκάλλω τρίχες, ένναιν επιλογή να το δει.  Πότε να τες φκάλω, να ξεπρηστώ μετά που τες φκάλλω και να γίνω ευπαρουσίαστη να με δει. Αφού είναι πάντα εκεί.
Απελπισία. 
Δύσκολη η συγκατοίκηση. 
Εννά κυκλοφορώ με ζαρτιέρες αλόπως. Καλύφκουν τες ζάμπες, και απομακρύνουν το βλέμμα από άλλες ατέλειες. Όσπου να αναισθητοποιηθεί και πουκείνες.  

24 σχόλια:

 1. Εν που εν αρκες ακομα. Εμενα εβοηθησε με να καμω αποτριχωση τις μασχαλες για να φανταστεις. Τζιαι το μπικινι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο νο νο! εμένα έτσι πράμα εν θα γίνει, θέλω να διατηρείται ένα κλίμα

   Διαγραφή
 2. Σόρρυ ρε Βικ που να στο το πω έτσι, αλλά τον άντρα που ξενερώνει με τη φυσιολογική γυναίκα εν μπορώ να τον δω σοβαρά, φκάλλει μου πίμπο σε αρσενικόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τον άλλον τον διεκδικείς συνέχεια και εφόσον με τη συγκατοίκηση ο εντυπωσιασμός γίνεται πιο δύσκολος, χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα βεβαίως. Γενικότερα το να κρατάς τον άλλον σε εγρήγορση είναι πρόβλημα, αλλά θεωρώ πως είναι και όρος απαράβατος αν θέλεις να αναπνέει και να ανανεώνεται η σχέση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εδώ αποδεικνύεις-ότι κόφτει τους άντρες-σε αντίθεση με ότι λένε οι γυναίκες ότι εν τα προσέχετε.
   βεβαίως και κόφτει τους,ειδικά τον δικό μου αφού θωρώ το μμάτι του

   Διαγραφή
 4. Το θέμα ένει να σε αγαπά τζαι να σε θέλει σε ούλλες σου τες φάσεις, όπως τζαι εσύ τζείνον. Όπως λαλείς τζαι εσύ, εννεν λύση να είσαι συνέχεια σασμένη. Που την άλλη νομίζω ότι εμείς είμαστε που εγχωνούμαστεν για τες λεπτομέρειες. Οι άντρες εν νομίζω να πολλοασχολούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ...ok, μπορεί να εν έτσι, αλλά καμ ον, έχει τζαι μια ομορφιά τούτο. όξα μόνο εγώ το βλέπω έτσι; πάντως μια λύση εν τζείνα τα τεράστια μπάνια που δείχνουν σε ταινίες, που απλώνεις μέσα τζαι κάμνεις ούλλες σου τες δουλειές άνετα και μόνη σου.
  οι ζαρτιέρες έννεν κακή λύση. ;) lol

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι ζαρτίερες εν μια λύση μια άλλη λύση που θα πρότεινα είναι: ταραταραμμμμ είναι οι επιτηδευμένες τυχαίες πάντοτε σεξουαλικές κινήσεις στο σπίτι, κατα την διάρκεια των δουλειών του σπιτιού κλπ κλπ (τι εννοείς να κόψω τα έργα??). Επίσης για ενημέρωση όταν το θηλυκό είναι θηλυκό είμαι πεπεισμένη ότι τις λεπτομέρειες που εμείς πιστεύουμε ότι βλέπουν δεν υφίστανται!! κατά τα άλλα σε καταλαμβαίνω εννα είχα και εγώ το άγχος τούτο. Η τελειομανία φταίει. Είμαι σίγουρη ότι ο φιτζ εκτιμά σε γιατί είσαι μια κούκλα και μέσα και έξω. χχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εκτιμά και το γεγονός ότι προσπαθώ να παραμείνω κούκλα

   Διαγραφή
 7. Πιστεύκεις πως ο Φιτζ τόσο τζιαιρό που είστε μαζί εν τα είδε τούτα; Πιστεύκεις πως εν τα περίμενε; Το θέμα είναι ότι εν εμάς που μας τρώει! Εν λαλώ ρε παιδί μου! Φυσικά να μεν παραιτηθείς (φακκούν μου τούτες οι τάχα ασφαλείς σε σχέση που εν κάμνουν τίποτε για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον γιατί τάχα εδίσαν τον γάρον τους) αλλά μεν το βλέπεις αγχωτικά! Πάντως ναι! Οι ζαρτιέρες εν τεσταρισμένες! Γκόου φορ ιτ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. νομίζω εν για αυτό που κάμνει ο κόσμος κοπελλούθκια. για αντιπερισπασμό.
  άμαν έσιεις το ροκολούι να κατουρά πάνω του, οι τριχούες στες μασχάλες εν κλάιν μάιν:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πού εν το κακό να τα δει τούτα ούλλα;

  Αν νιώθεις εσύ άσσιημα επειδή τα θωρεί, σκέφτου αν θα έπρεπε να νιώθει τζείνος άσσιημα που τον θωρείς σε ανάλογες καταστάσεις. Τζιαι αν μου απαντήσεις "μα τζείνος εν τέλειος, ό,τι τζιαι να κάμνει εν υπέροχο, ακόμα τζιαι άμαν κλάνει φκαίνουν γκέι πεταλούδες που τον κώλο του τζιαι τραγουδούν το τραγούδι του απορρυπαντικού Κουάντο", να σου πω ότι μπορεί ακριβώς το ίδιο να σκέφτεται τζιαι τζείνος για σένα.

  Τωρά αν εσχολίασεν κάτι ή είδες να αλλάσσει το βλέμμαν του με κάτι που τούτα, άντρας που εν σε αγαπά με τα "ελαττώματα" σου, εν σε αγαπά.

  Δε το σκεφτόμενη ότι τον κάμνεις να νιώθει μοναδικός με το να σε θωρεί όπως κανένας άλλος εν μπορεί να σε δει!

  Εγώ προσωπικά, όι μόνο αρέσκει μου να την θωρώ έτσι, πειράζω την τζιόλας για τούντα πραματούθκια που την κάμνουν να νιώθει άβολα τζιαι αστειεύκουμεν τζιαι διασκεδάζουμεν το.

  Υ.Γ.: Αν θα προχωρήσεις με το σχέδιο της ζαρτιέρας, PICS OR IT DIDN'T HAPPEN :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μα γενικά θωρεί με όπως κανένας άλλος δεν με θωρεί ήδη!

   Διαγραφή
 10. Ξεκόλλαααα! Τούτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σημασία έχει να μην αφήσεις τον εαυτό σου να γεριμώσει όπως πολλές άλλες παντρεμένες και μη, άτεκνες και μη και να συνεχίσετε να βγαίνεται για ραντεβού οι δύο σας. xxxx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. i go with TT on this.mono fantazoumaste poso agona kamnete na eisaste teleies gia mas. ama to doume sti praksi ektimoume to parapano.

  xalarouita

  ΑπάντησηΔιαγραφή