16/10/13

"Blog Action Day-Human Rights"
Σήμερα είπαν μου εν οι μέρα όπου οι απανταχού bloggers γράφουν για ένα θέμα, και σήμερα/φέτος το θέμα είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Τα ποια?

Τι λέμε?Μόνο εγώ τα θεωρώ παπαριές?
Μόνο εγώ θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα στον κόσμο? Έχω δικαίωμα να κάνω Οτι θέλω, Οποτε θέλω, Οπως θέλω. #νοτ
Επειδή τα δικαιώματα σου εν συγκεκριμένα, δηλαδή τα δικαιώματα σου εν κείνα μόνο που σου δίνουν και αν θέλεις κι άλλα να πας να γαμηθείς. Ναι, ναι ξέρω ότι τα δικαιώματα εγίναν ένα καιρό που οι ανθρώποι εσυμπεριφέρουνταν πολλά διαφορετικά και μπλα μπλα μπλα. Αλλά σήμερα ήντα με κόφτει? Εν αναγχρονιστικό και βλακεία. Θέλουμε καινούρια δικαιώματα, τα οποία να συνοψίζουνται σε μια πρόταση "μεν είσαι μαλάκας, να σέβεσαι τον άλλο και να είσαι ηθικός" end of story. 
Αν πρέπει να υπάρχει το ότι δεν πουλώ ανθρώπους, δεν σκοτώνω ανθρώπους, ο καθένας πιστεύκει ότι θέλει, ο καθένας κάμνει σεξ με όποιον θέλει γραμμένα κάτω και πάλε να μεν γίνουνται ε τότε φακ ιτ ασπούμε. Ναι ξέρω σε άλλες χώρες μπορεί να εν πιο σημαντικά που δαμέ ασπούμε στη Συρία αυτή τη στιγμή, και δαμέ μπορεί να είναι πχ για τους πρόσφυγες αλλά εν βλέπω τα ανθρώπινα δικαιώματα να εφαρμόζουνται ή να τηρούνται. Απλά αντί να λαλείς εδιώξανμεπουτοσπιτιμουλογωπολέμουκαιτωράέχασατηνπεριουσίαμουκαιόλαταυπόλοιπαηοικογένειαμουεξανεμιστηκεστουςανεμουςκαιεγώπροσπαθώτόσαχρόνιαμετάνατοξεπεράσω λαλείς για καταπάτηση των διακιωμάτων σου και ξεμπέρδεψες. Το οποίο ακούετε σύντομο, ευχρηστο και ΚΕΝΟ, ΑΟΣΜΟ και ΑΠΡΟΣΩΠΟ. 
Ή για την ισότητα Χα Χα Χα! 
Ενηγουέη εγώ εν πιστεύκω στα δικαιώματα επειδή εν υπάρχουν, απλά εγράψαν τα τjιαμέ για να σκάζουμε. Δαμέ η Αμερική πάει και υπερασπίζεται τα δικαιώματα σε όλο το κόσμο αλλά:


Άμα ο άνθρωπος βάλλει περιορισμούς στο που μπορώ να πάω και που δεν μπορώ σύμφωνα με τον Ινβιχτο, τι να λέμε? Άμα πιάννεις ένα ολόκληρο πλανήτη και συ είσαι ένα σκατό άνθρωπος και λαλείς τούτο το μέρος που μόρια και άτομα και χημικές ενώσεις που μπορεί να ήταν σε ένα αστέρι παλιά, σε ένα σουπερνόβα εγώ πιάννω το και λαλώ ότι Εσύ άλλε άνθρωπε σκατό εν έχεις το δικαίωμα να πάεις εεεεεεεεεεεεε τι να λέμε? Τι σεβασμό να έχεις? Τι μετριοφροσύνη? Άμα νιώθεις τόσο σπουδαίος που ποκόφκεις ένα μέρος του πλανήτη που ήταν 98349468849013849043768945 χρόνια πριν που σένα και θα είναι δαμέ 5904869457604752750485430 χρόνια μετά που σένα και λαλείς "Δαμέ εν πάεις" εεεεεεεε είσαι βλάκας κοντόφθαλμος που εν έχεις σέβας για τίποτε πόσο μάλλον για τον άλλο άνθρωπο. Και εν πα να γράψουν 3907589075683947543 ανθρώπινα δικαιώματα, εννά καταπατούνται για τούντην νοοτροπία του ανθρωπινου είδους. 

Ε αυτά έτσι σύντομα για το θέμα 


3 σχόλια:

  1. "μεν είσαι μαλάκας, να σέβεσαι τον άλλο και να είσαι ηθικός"
    μπάζει όμως νερά, define μαλάκας (εκτός από κυριολεκτική έννοια:P), define σεβασμό, define ηθική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και επίσης να πω(επειδή εν σκάζω:p) συμφωνώ εν αλλάζει΄εύκολα η νοοτροπία του ανθρώπινου είδους αλλά το ανθρώπινο είδoς ;έστω και λίγο εξελίχτηκε, κάποια που τούτα τα ανθρώπινα δικαιώματα εκερδηθήκαν με κόπο και με αίμα. Ενεν τα πράματα Μπέα μ όπως ήταν, καμία σχέση και τούτα τα δικαιώματα που λες εγίναν για να τα έχουν οι εχτεσινοί, οι σημερινοί και οι αυριανοί, όσα χρόνια και να υπάρχει η γη. Eίτε κάποια τηρούνται είτε όχι, αρκούν μ που είναι εκεί εμένα π.χ ισότητα ναι εν έχουμε, αλλά είμαστε όπως ήμασταν πριν 100 χρόνια? ΟΧΙ, Tωρα αν θέλεις να τονίσεις τούτο μεστηνπαρένθεση (You are a result of 4 billion years of evolutionary success, act like it) εν θα αλλάξει ποττέ γιατί οι ανθρώποι ενεν μονοδιάστατοι, γιατί υπάρχουν συμφέροντα, γιατί απόλυτα σταθερές αξίες εν η ζωή κ ο θάνατος κλπ, γιατί ο ανθρωπος ενεν κάτι το ευμετάβλητο και γιατί νναι ο κόσμος εν σκατάς αλλά κάποιες φορές εν κ πανέμορφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή