9/4/13

Time Out #15 Στου Μανώλη τη ταβέρνα έππεσε μια.....σπάθα!

Φτάννουμεν στην ταβέρνα.
Μπαίνω μέσα την ταβέρνα. Πλέον έμεινε μου το pr-style entrance λόγω εργασίας, χαιρετώ τους όλους που εργάζονται "τι κάνετε καλά, μα πολύ ωραίο το μέρος σας, ναι ναι με περιμένουν, άτε ελπίζω να έχετε το καλύτερο πουρέκι όπως λέτε." Αν έχει και κανένα άντρα κάμνεις λλίο την χαζή πιιιιιιιιι στα πόδια σου. Έτσι σχεδόν πάντα έχω και καλό service. Τι εννοείς εν πολλά trashy τούτο που κάμνω? Who gives a fuck mate.
Ένηγουεεεεεεεεεη! Μπαίνω κάθουμε με την παρέα μου, μιλούμε, έρκουντε οι μεζέδες, τρώμε, ξεκινά η μουσική, γεμώνει η ταβέρνα, μια πιστούα μια σταλιά, 2x3. Ήταν διάφορες παρέες εδώ και εκεί, ωραίο το κλίμα. Μια παρέα ξεχώριζε, γυναικοπαρέα μάνα μου μάνα μου. Ήταν 6. Οι μισές 40άρες και πάνω και οι μισές 30 και κάτω. Οι δε +40άρες ήταν είτε χωρισμένες είτε αγάμητες. Μα τα μίνια? Μα τα μαλλιά τα extreme, μα τα όλο υποσχέσεις βλέμματα, μα τα κακαρίσματα, μα τα χάχχανα που ακούουνταν πάνω που τη μουσική, μα τα πελλαρίσματα. Να παίζουν με τα λουκάνικα-for fucks sake.
"Ρε δε βάλλω το ούλλο βούκκο"
"Ο βούκκος σου μάνα μου εσένα εν απύθμενος"
Φαντάστου ο πούττος της ήθελα να προσθέσω αλλά άτε έσκασα.
Φακκούν οι ορμόνες τους κόκκινο, παίζει να εν και χειρότερες μου τες έφηβες πριν το πρώτο γαμήσι ρε. Νταξει καταλαβαίνω ότι: 1. ήσουν καταπιεσμένη, 2. πολύ πιθανό να μεν έκαμες και καμιά ιδιαίτερη ζωή πριν τον γάμο, 3. να είσαι χτιτjιασμένη. Αλλά ρε παιδί μου, τόσος ξεπεσμός?
Ένηγουέη περνούσε η ώρα. εφάμε και μεις, εφάν και οι περισσότεροι και παίζει ένα πονεμένο ζειμπέκκικο. Σηκώνεται πάνω η μια και βουττά μες την πίστα, +40 εφαρμοστό φουστάνι μίνι γκρίζο, γόβες lady gaga style, κοντά πολλά κοντά κόκκινα της φωτιάς μαλλιά με φράντζα να κρέμμετε-κάμνω εμετό μες τους μεζέδες.  Αν έβαλλα στοίχημα το για πότε θα έβλεπα τον κώλο της ήταν να φκάλω πολλά λεφτά αφού προς τιμή της εν τον είδαμε. Εσυναχτήκαν και οι άλλες γυρώ στα γόνατα και ελαγκοδέρνουνταν το καταδύναμην πισκαλλιώντας ρυθμικά. Είχε ένα τραπέζι μπροστά μπροστά στην πίστα μεγάλη παρέα >50 χρονών όλοι. Και να την θωρεί ο ένας να ξερογλύφεται. Μα μιλούμε σαν το σκυλί το νηστικό ρε φίλε.  Τελιώνει το ζεϊμπέκκικο, ρίχνει του η κοντοκουρεμένη ένα βλέμμα όλο υποσχέσεις και πάει και κάθεται. Επαίζαν διάφορα τραγούδια εχόρευκε ο κόσμος, εππεφτέ φλερτ της χωρισμένης με τον νηστικό, όλα καλά. 
Και να ξεκινά το "θα ζήσω ελεύθερο πουλλί". Ανοίγω παρένθεση να πω όσοι γαμπροί εχορέψετε το τούτο στο γάμο σας να πα να πεχτείτε. Και επίσης όσοι άντρες έχετε μιαν γυναίκα που σας έκαμε τους μπάσταρτους σας, ανάγιωσεν τους, καθαρίζει τες ξιμαρισhιές σας, πλυνίσκει τα σώβρακα σας και ανέχεται σας, εσάς και την οικογένεια σας και πάλε όπου βρεθείτε πρέπει να τραγουδήσετε τούτο το τραγούδι με στυλάκι του καταπιεσμένου είσαστε άχρηστοι που δεν εκτιμούν τίποτε και επίσης να πάτε να πεχτείτε. Επίσης είσαστε ζώα που εκμηδενίζεται μια γυναίκα και την σχέση σας για να δηλώσετε ότι θέλετε να γαμάτε ποτjιεί ποδά-like animals. Κλείνει η παρένθεση. 
Και σηκώνεται ο παντρεμένος ο νηστικός και τραγουδά μες την πίστα το θα ζήσω ελέυθερο πουλλί. Μισο-κκέλης, κοιλαράς, γενικά μια κατάσταση τραγική, ούτε στα νιάτα του παίζει να ετρώετουν σαν γκόμενος. Η γυναίκα του-το θύμα, άλλη ηλίθια και κείνη-εχαμογελούσε παγωμένα-όσο ο λεβέντης εσήκωννε το ποτήρι του προς την χωρισμένη με νόημα και εκείνη εχαμογελούσε με ύφος 10000 παρθένων ενώ σταύρωνε τα πόδια της αλά σαρον στόουν. 
Πατώ πάς το τραπέζι πετάσσουμε πας τον πολυέλαιο και καταλήγω πας την ράχη του, αρπάσσω τον που το μέτωπο και περνώ το σπαθί μου στο λαιμό του.
"Ρεζίλι άντρα νηστικέ, χώριστην γυναίκα σου και γάμα όπου θέλεις, μες την εξευτελίζεις αν δεν σου κάμνει, εννά μου πάει και που κανάρα σε κανάρα, πρόσεχε μεν σε πιάσει κοίλη στα μισά του δρόμου" και απότομα τραβώ το και κυλά η κεφαλάρα του στο πάτωμα.
 Βρέθουμε απέναντι πας το τραπέζι της χωρισμένης:
"Αν μη τι άλλο έχε την αξιοπρέπεια να μεν κολλάς στους αντράες της μιας και της άλλης, αλλά τι να λέμε, γυναίκα που κυκλοφορά έτσι σκέδιο που να εύρει αξιοπρέπεια." έμπηξα το μες το στομάχι της και έγυρε κάτω.
Και ύστερα επερπάτησα αργά προς την σύζυγο σέρνοντας το σπαθί μου στο πατωμα αφήνοντας μια γραμμή αίματος..
"Πώς ανέχεσε τούτο το πράμα, πώς γίνεσαι το θύμα, πώς συμπεριφέρεσαι έτσι, τι παράδειγμα δίνεις στα παιδιά σου? πώς σιωπάς? ο γάμος εν σεβασμός, εκτίμηση, καλή διάθεση και γαμήσι. πώς μένεις στον γάμο σου να σε ρεζιλεύκει έτσι" 
Έκλαιε σε κάθε βήμα μου. Εσταμάτησα μπροστά της. 
"Μεν γίνεσαι το θύμα,. μια ζωή ένει" είπα της.
Άρχισε να τρέχει να φύει μακρυά μου. 
Εγύρησα και είδα την ταβέρνα. Τα γιαίματα all over the place!
"Ωραία περάσαμε, αλλάαααα ποιός τα πλένει όλα αυτά?" είπα και το κοινό άρχισε να χειροκροτά!

46 σχόλια:

 1. Το γενικό ξέσπασμα προς των ανδρικό πληθυσμό δεν το κατάλαβα, αλλά κατά τα άλλα τα αίματα δημιούργησαν μια ωραία εικόνα στο δικό μου μυαλό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από τα καλύτερα σου.Εύγε.

  Ευχάριστη παρένθεση, εσύ τι εφόρες στην Μανωλίσια ταβέρνα?

  κώλ, Χέλμουτ κώλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. standing ovation για το ποστ, ειδική μνεία στην παρένθεση :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τούτο με το ελεύθερο πουλλί κι εγώ έχω το ταμένο να τα μπήξω κανενού κάποια στιγμή.
  τα υπόλοιπα εν χιλιοειπωμένα, εν σχολιάζω, συμφωνώ 100%!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τέλεια! γουστάρω long posts από Beatrix! πολλά ωραίο. Όντως χρειάζεται κάποιος για να ισιώνει έτσι καταστάσεις στην Κυπριακή και όχι μόνο κοινωνία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ο γάμος εν σεβασμός, εκτίμηση, καλή διάθεση και γαμήσι.." σαν να είδα το ξανά κάπου τούτο, με ψηλά γράμματα όμως!χαχαχα

  Άμαν μπλέκεις σε έτσι σχέσεις τζιαι ο ένας τζιαι ο άλλος θέλουν τζιαι παθένουν τα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν το έπιαες. τρόπος του λέγειν, ειρωνικά λέμεν τωρά μπεατρίξ. Ειρωνικό, αφού σου λέω με ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ! εξάλλου εν για Κύπρο που μιλάς. αμάν κουτσία καθαρισμένα!

   Διαγραφή
  2. έλα πόσα να προλάβω η εκδικήτρια! μερικές φορές είμαι slow

   Διαγραφή
 7. beatrix...beatrix...beatrix...τζιαι αν δεν εκαταλαβετε...beatrix...beatrix...beatrix......Υ.Σ:μα σαννα τζιαι χαθηκαμε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τζιαι γιατι η εχουσα το μπλοκ εν εκαταλαβε τι λεω εξηγω:::εγραψα πανο τζιαι καμνω παρελαση!!!!

   Διαγραφή
 8. Ουαου dear καλωσορισες! Εσιει πολλη τζιερό να σφάξεις! Εχαριζες τους πολλά τωρά τελευταία.

  "Φαντάστου ο πούττος της ήθελα να προσθέσω αλλά άτε έσκασα"....
  αγαπώ beatrix

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. εκάθετουν τζι η γεναίκα του δίπλα?
  έπρεπε να της δώκεις το σπαθί να καθαρίσει τζείνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. to polli polliu an tis to diousa na to giallize me to farmako k na m to diouse piso san kalo duliko

   Διαγραφή
 10. Απαναγία μου, πρέπει όντως να είχες πολλά τα νεύρα σου τη συγκεκριμένη νύχτα. Αλλά, θεϊκό post!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εκτός του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ, είναι και Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ, άλλο άσμα που ηλεκτρίζει τους συνηθως παντρεμενους πενηντάρηδες. και το σπάθι να το μπίεις και να το γυρίζεις και λίγο 180 μοιρες ας πουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και αντί σπάθα, ομοιοκαταληκτεί το χατζαριά. τουφεκιά-χατζαριά

   Διαγραφή
  2. εν πιο όμορφο να μεν το γυρίζεις, πιο απότομο, την δουλειά μας κάμνουμεν την έτσι κι αλλιώς ;)

   Διαγραφή
 12. αααχχ... ωραιες τυπικες κυπριακες στιγμες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Έπρεπε να σφάξεις και την ορχήστρα! :Ρ χχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ακόμα να νιώσω την ανάγκη για bloodbath, εν εφκήκα ακόμα τόσο εχτός ελέγχου! :P

   Διαγραφή
 14. Συγνώμη αλλά πως αρπάσεις καποιον που το μέτωπο????

  Btw, ήταν να σου πω "Νευράκια, νευράκια???" αλλα μετα επρόσεξα το αλα Dexter background τζαι είπα να με το σχολιάσω. (Also,εν θελω να βρεθώ σε κανένα χαντάτζι με κομμένη την καρωτίδα.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σκέφτου-με πας την ράχη του, βάλλω το χέρι mου πας το μέτωπο του και τραβώ το προς τα πίσω, προς το μέρος μου δηλαδή-is it clear enough????
   όι και νευράκια!
   άσε που ετέλιωσα με τον τελευταίο κύκλο του true blood και τωρά είμαι στον dexter-πολλύ γιαίμα
   εννα σε βάλω σε χαντάτjι ρε jack? ντροπή!
   εννά σε κόψω κομμάτια και να σε σύρω στη θάλασσα :P

   Διαγραφή
  2. Crystal clear.

   Νομίζω ηρέμισε λλίο with the blood-related series.
   Δε breaking bad που πεθανίσκει κόσμος με την ευλογία της χημείας(που είμαι σίουρος εγγρίνεις).

   Διαγραφή
 15. arkisa na valw comment giati eixa istories :) polla kalo post! eksairetiko! my feelings exactly! jai tountes meres ta gaimata en mestin kkelen mou oulli mera ! filia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Εθελοντική κοινωνική εργασία για την βελτίωση της ανθρωπότητας done right by Beatrix

  Also,

  Your weekly dose of gore, blood and social vigilantism, courtesy of Beatrix

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Επειδή εγώ ήδη έφτασα τζαι είδα τον Ντέξτερ, ώσπου να φκουν νέα επεισόδια, την επόμενη φορά που να σκοτωθείς με τον Καβαλιέρο τζαι να φκεις έξω, σφύρα μας που ε να πάεις.

  Όι να χάνουμε έτσι σιόου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ουάο ήταν πολλά exciting η έξοδος σου! Γίνεται να έρτω μαζί σου next time? Έσιει διάφορα φκιόρα έξω που θα ήθελα να σφάξω, να τα σφάξεις εσύ για μένα!

  Joy Tears

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Beatrix τέλειο το ποστ! Να σου πω, το σπαθί σου δανείζεις μου το καμιά μέρα, έχω και γω υπόψην μου κάποιους που θέλω να καθαρίσω! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. hahaha ma de dolofonikes diathesis p ehi ekei ejo! parakalo parakalo min sproxneste, oloi tha sfajoun an kamete ipomoni!

   Διαγραφή
 20. Theiko post klaio pou to gelio! En tzai argamisi tzai prospatho na firnoume xoris ixous.
  Exiga moy tin istoria me to spathi pls pethaino gia ti spatha

  ΑπάντησηΔιαγραφή