17/10/12

Ξενερωτίνη-Μια βιβλιογραφική έρευνα της μάστιγας της πρωτεύουσας.

Έντονη ανυσηχία έχει δημιουργηθεί με αφορμη την δημοσίευση έρευνας του Πανεπιστημίου Κακκαρίστρας σχετικά με τον χορό στα clubs της Λευκωσίας.
Αρχικά η κοινή πεποίθηση οριζόταν στο ότι οι Λευκωσιάτες είναι απλά ξενέρωτοι, μαλλοππάππες και αυτιστικοί. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα στην συνείδηση κάθε νέου Λευκωσιάτη ή Λευκωσιάτισσας να ζει με αυτή τη ρετσινιά, ειδικά όταν είχε να αντιπετωπίσει το bullying από Λεμεσhιανούς που την είδαν οι εκπρόσωποι του γλεντιού. Ψυχολογικά προβλήματα και φοβίες ακολούθησαν, με αποτέλεσμα ο Λευκωσιάτης να συχνάζει σε "lounge" bars όπου και καλά επειδή εν ήταν club-μονο κατ'ονομασία-δικαιούτε να είναι όσο ξενέρωτος τραβά η ψυχή του.
Φως στα σκοτεινά αίτια αυτής της κατάστασης έρχετε να ρίξει η έγκριτη έρευνα του Πανεπιστημίου Κακκαρίστρας. Ωθούμενοι από σχετικές έρευνες στο εξωτερικό προέβησαν σε ανάλυση των πρωτεϊνών του αίματος. Η έρευνα επικεντρώθηκε σε άτομα που συχνάζουν σε clubs, bars και στην blinkers της πρωτεύουσας (όχι της πολιτιστικής, της κανονικής). Σημαντικές ποσότητες της μη ποσοτικοποιημένης, μέχρι πρότινος, πρωτεϊνης ξενερωτίνης ανιχνεύτηκαν στο αίμα των συμμετεχόντων. 
Ο μηχανισμός δράσης αυτής της πρωτεϊνης αυτής δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί πλήρως αν και θεωρείται ότι έχει στο ενεργό κέντρο του μορίου της ειδικό ολιγοπεπτίδιο το οποίο προσδένεται στο κέντρο διασκέδασης και coolness του εγκεφάλου-για τους αδαείς βρίσκεται πάνω που τον ιππόκαμπο ασπούμεν τς τς τς. Στην πρώτη φάση η πρόσδεση της πρωτεϊνης αυτής απενεργοποιεί τον χορό και τον μετατρέπει σε ελαφρό σούσμα δεξιά-αριστερά κρατώντας το ποτό. Επίσης ενισχύει την παρατηρητικότητα ποτjιεί ποδά να δούμεν πόσους ξέρουμεν-ποιοί μας ξέρουν, και την ανάγκη να το παίξουμε παράγοντες. Στην επόμενη φάση νομίζουμε ότι αντί Occhio κλπ πάμε στην τελετή των Όσκαρς οπότε και φορούμεν τουαλέττες/φουρώ/lady gaga style shit και καθώς μπαίνουμε στον χώρο κάμνουμεν τες αχάπαρες-νοτ γιου αχάπαρη δε άδερς-αλλά θωρούμε πουκάτω πουκάτω ποιοί μας παρατηρούν σάζοντας την φραντζού μας. Επίσης χάνουμεν κάθε ανάγκη για διασκέδαση και μιλούμε με τους γύρω λες και είμαστεν σε κκαφέ, μόνο που πρέπει να παουρίζουμεν επειδή εν δυνατή η μουσική στο lounge-που κατακρίβειαν εν club-αλλά λαλούν το lounge. Στην τελική φάση της παραμονής της ξενερωτίνης στο κέντρο διασκέδασης και coolness οι Λευκωσιάτες γίνουνται τέλεια ξενέρωτοι, παν και σε άλλες πόλεις σε αναζήτηση διασκέδασης αλλά τίποτε εν γίνεται, παν σε ούλλα τα lounge/clubs etc στέκουνται ποτjιει ποδά, παίζουν τους όμορφους, κάμνουν στιγμιαίο άη κκόντακτ με κίνδυνο να τους κάτσει καμιά, και μετά δεν το συνεχίζουν, κυκλοφορούν με τα ρουχούθκια τους τα ντιζαηνάτα σαν απόκληροι της χαράς....με την ξενερωτινή για πάντα ενωμένη στο κέντρο διασκέδασης-τjιαμέ στον ιπποκαμπο, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. 
Η προέλευση της πρωτεϊνης αυτής στους πρωτευουσιάνους αποτελεί μυστήριο, ίσως να είναι κάποιες χημικές ουσίες στο νερό, οι οποίες δεν επιβιώνουν-άρα και δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα-του διαλύματος χλωρίου που πίνουν στην Λεμεσό. Ίσως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια επιμόλυνσης του πύργου της Υδατοπρομήθειας ώστε να εξοντωθεί ηπρωτεύουσα της Κύπρου και να μην εκλεγεί πολιτιστική πρωτεύουσα. Όλες οι θεωρείες είναι υπό έρευνα.  


ΥΓ> Εμετακόμισα και αρνούμai να γοράσω τηλεόραση-εν βαστώ κιόλας-οπότε έχουμε κάθε μέρα ανάρτηση :P

58 σχόλια:

 1. Άλλη που πιάνει τα επιστημονικά...μα έχει κάτι το νερό??? Τι σκατά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσο δεν τη πεθυμώ τούτη τη φάση! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν,ε? Μόνο οι φάτσες αλλάζουν.

  Έχει και τόπους που δεν είναι και τόσο meanstream ντε και καλά που μπορούν να σου αρέσουν και να περάσεις καλά και κατά καιρούς διάφορα πάρτυς. Ψάξε το λίγο.

  Btw οι πρωτείνες που αναφέρεις, δεν έχουν σχέση με αυτές τις Πρας αφου δεν κάνει αναφορά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι, το έχω ψάξει, δεν έχω παράπονο!
   απλα θέλω μια φορά έτσι να πάω club να χορεύω ως το πρωί και να φάω πρωινό και να ππέσω η ώρα 8 και να πονώ τα πόδια μου :)

   οι πρωτεϊνες όι όι καμία σχέση με την πρασινάδα-thnx god :P

   Διαγραφή
 3. Εγώ έχω να καταγγείλω τους Λεμεσιανούς. Επήα σε ένα χάι κλας τζιαι γνωστό κλαμπ της Λεμεσού, γεμάτη ελπίδα ότι εννα χορέψω επιτέλους λίο.
  Τίποτε.
  Ούτε καν δεξιά-αριστερά εν εσούζουνταν.

  Ευτυχώς γίνουνται τζιαι λλίοι γάμοι στην Νήσο τζιαι χορεύκουμε τζιαι εμείς που μας αρέσκει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όσο πιο χάι τόσο παραπάνω η ξενερωτίνη από όπτι φαίνεται χμμμμμ! τώρα να κκονταντ το πανεπιστήμιο για το νεο εύρημα :P

   μάνα μου blinkers να παεις να χορέψεις να ξεδώσεις-αν αντέχεις τες σκυλιες that is

   Διαγραφή
 4. Πόσο χαίρομαι που δεν πηγαίνω πια στα "lounge" και στα "club".
  Και όσες φορές τύχει να πάω ( κανένα γενέθλιο) φροντίζω να κάνω γελοιότατες χορογραφίες με τους φίλους μου και να περνάμε καλά. Φυσικά, με "κίνδυνο" να μην μου κοντεύει αρσενικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ε ρε τουλίπα, μιαν να κάμνεις μαλακιές, δυο να κάμνεις μαλακίες σε μια φάση ξενερώνεις-its epidemic I tell you!

   Διαγραφή
 5. και συ εχεις θεματα με τον ιππόκαμπο; χεχε. η διαφορά που βλέπω στο θέμα με τους λεμεσιανούς ειναι ότι αυτοί πάσχουν από σύνδρομο άγνοιας καθωσπρεπισμού και εκδηλώνεται στο χορό τους. δηλαδή δεν αντιλαμβάνονται πόσο χάλια χορευτές ειναι και συνεχίζουν. λα λα λα ειμαιλεμεσιανος και χορευω οπως γουσταρω. οι λευκωσιάτες αντίθετα το γνωρίζουν ότι ειναι χάλια χορευτές και βάζουν ασφαλιστικές δικλείδες (και μενουν ποξυλοι)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. lol, αμάναμου και θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου αν δει κανένας λεμεσhιανός το κκόμεντ σου!

   ποξυλίνη-πολλά πιο δυνατή από την ξενερωτίνη-κυκλοφορεί και σε ρόφημα

   Διαγραφή
  2. "λα λα λα είμαι λεμεσιανός" έχει που τjιείντην 'ωρα που το σκέφτουμε και γελώ :P

   Διαγραφή
 6. αληθκεια καποτε φυρνεις μας με τουτα τα γεματα χιουμορ ποστς σου!εγω νομιζω εν γενικο το προβλημα με την ξενερωτινη. δεν συνανταται μονο σε Πρωτευουσιανικα οντα αλλα και σε πολλες αλλες περιοχες της κυπρου σε υψηλα επιπεδα! ειδικα στην λαρνακα που ειναι το πεδιο δρασης μου εχω να πω οτι η πρωτεινη αυτη κανει παταγο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. omg its a conspiracy i tell you-εφαηθήκαν οι λεμεσhιανοί να μας εξοντώσουν ούλλους-τjιαι το γιαίμα μας αυλατjι :P

   Διαγραφή
 7. kyrie eleison! egw enomiza oti i ksenerwtini en apla proson twn kyprewn re koumpare! den ekamna diaxwrismo metaksi polewn! mipws na anathewrisw;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ....δεν ξέρεις πόσο με θλίβει αυτό που μου λες...τέσπα...θα πρέπει να αναθεωρήσεις σύμφωνα με τα επιστημονικα δεδομένα ;)

   Διαγραφή
 8. Πιστοποιώ ότι η ξενερωτίνη είναι μεταλλαγμένη πρωτεϊνη τζαι γνώρισμα της σημερινής εποχής.

  Στην εχτεσινήν εποχήν (πριν 10-15 χρόνια) τα πράματα ήταν πολλά διαφορετικά.

  Ο κόσμος εσούζετουν, επαρασούζετουν τζι (κρατηθείτε!) εχόρεφκεν στα λευκωσιάτικα clubs. Να σας πω τζαι σε ποιά αν θέλετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστώ για την επιστημονική σου συμπαράσταση-είναι σημαντικό ανθρώποι σαν εμάς να ξεμπροστιάσουν επιτέλους αυτή τη μάστιγα της σημερινής εποχής και να προσπαθήσουν για την καταπολέμηση της- το "Save the xenerotous foundation" γυρεύει εθελοντές

   Διαγραφή
  2. Τούτα τα clubs τζαι τα lounge bars εν έχουν σωτηρία. Εν άλλη η φιλοσοφία τζαι ο σκοπός τους.

   Εκτός αν φιλοξενήσουν κάποτε events (80'ς - 90'ς night, latin nights κλπ).

   Οι χορευτές γυρέφκουνται αλλού

   Διαγραφή
  3. Πε τα ρε Neerie γιατί εν μας πιστεύκουν ότι τζιαι εμείς οι λευκωσιάτες εχορεύκαμε...ως που να κλείσει το κλαμπ.. τζιαι μετά επηαίναμε για submarine:) μάνα μου μάνα μου τζιαιρός τζιαι επέρασε!
   Κάτω η ξενερωτίνη!
   Θανατος στην ξενερωτίνη!

   Ας αιχμαλωτίσουμε λεμεσιανούς, τζιαι να κάμουμε πειράματα πάνω τους!

   Διαγραφή
  4. χαίρομαι δεσποσύνη! χαίρομαι που θα συμβάλεις στον ιερό σκοπό μας! μαζί ενωμένοι!
   Κάτω η ξενερωτίνη!
   έσhιει κάτι λεμεσhιανούς χριστέ μου κάτι άντρες-yum, ας ξεκινήσουμε που τjιείνους :D

   Διαγραφή
 9. Μα να μεν κατεχω το θεμα ΚΑΘΟΛΟΥ, ομως?

  Και θλιβομαι Τρικη μου! Θλιβομαι γιατι δεν μπορω να συμβαλω στην ερευνα! (οϊ επειδη εσχει τζαιροοοοοο να σουσω το κορμι μου!) :Ρ

  Προ μάμμο, επηαιναμεν κανεναν Ηνιοχο στην Παφο τζαι εκαφκαμεν θερμιδες... Τωρα εκλεισεν τζαι τζεινο :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φτουυυυ! εν γι αυτό που εν θα εύρουμε άκρη με το θέμαν ετούτο-η συμβολή σου είναι πάντα κρίσιμης σημασίας Tούδα! :P

   τον κύριον τρίκκην ξέρω τον προσωπικά, πολλά τερκαστόν το nickname :D :D

   Διαγραφή
 10. Τελευταίες έρευνες του πανεπιστημίου της Σιακατούρας έδειξαν ότι η ξενερωτίνη έχει εισβάλει στον ιππόκαμπο και των Λεμεσιανών. Η κατάστασις, βεβαίως, επιδεινώνεται όσο πιο χάει είναι το κλαμπ, όπως ορθά παρατήρησες
  (πολλά καλό ποστ χεχεχε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πρέπει να προτείνω μιαν συνεργασία των δύο πανεπιστημίων εάν θα δούμεν άσπρην μέρα σε τούτην την έρευνα
   (thnx thnx xxx)

   Διαγραφή
 11. εγώ μια φορά το χρόνο που πάω, άτε να σπάσει η πέτρα 2 γιατί ενά ρτουν συγγενείς που εξωτερικό της ηλικίας μου τζαι ενά δώκουμε το γυρώ μας σούζουμαι... τζαι πολλά μάλιστα...

  αλλά είμαι το κατάλληλο δείγμα... για τούτη την έρευνα εν πάσει περιπτώσει... :ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. * εν είμαι, έθελα να πω...

   Διαγραφή
  2. εγώ πάω νάκκον πιο συχνά, όσο πάει όμως αραιώνω το-στο μια φορά τον μήνα και αν! ασε τωρά που εμπέρτεψα με σάλσες κλπ κλπ εννα τα κόψω εντελώς όμως

   Διαγραφή
  3. ti ennoeite? o enas souzete kai polla malista j i alli en na ta kopsei entelos? ali kai trisali ti ginete edo???? oeooo??

   Διαγραφή
  4. χορεύκω εννοώ...
   μονομιάς... τστστστ

   όι μόνο κινήσεις λαιμού (για ξήπιασμα)... :ρ

   σώματος και πνεύματος...
   έρκεται σε μια φάση που κλείεις τα μάθκια σου τζαι είσαι αλλού, ενώ ακούεις το τούτο:
   http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8

   εν πανά σε θορούν ούλοι γυρώ....

   Διαγραφή
  5. σώματος και πνεύματος?
   ρε μπας και πινεις τπτ red bull spiked?

   Διαγραφή
 12. Μετα απο αυθωνες δόσης νερού της Λεμεσού μπορω να σου πω με σιγουριά εν το νερό της Λευκωσίας.
  As for the TV.... You don't need it!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. aaaa ksenerotini e!!! oste....j dierotoumoun j go ti en tzino pou tous kamnei etsi mourokavlous pou tron mian mera na sastoun gia na pan na kratoun oulli nixta ena potiri san to agio fos... tora na kikloforiso to savvatokiriako sta kokkinoxoria tzai na fkalo reportaz gia tin perioxi...
  oso gia tin tv en aparaititi mono gia tin othoni tis... na tin enoneis me ton toshi j na apolamvaneis tainies stin anesi tou kanape sou... ouhhou manoula m...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευτυχώς που σου έλυσα τες απορίες σου :P
   hhahah-καναπέ νοτ-άρα με ούχου με πούχου!

   αναμένω το update από τα κοκκινοχώρια!

   πάντως εν σπούκκι που ξέρεις ότι εχω toshi-είσαι ο big brother?

   Διαγραφή
 14. έχω να πω εγώ που είμαι λεμεσιανή που "πάσχω από σύνδρομο άγνοιας καθωσπρεπισμού και εκδηλώνoμαι στο χορό μου" όταν ήρτα Κύπρο τζε ανέβηκα σιορ στο κέφι ερωτήσαν με μα χορεύεκεις? Έσεις κάτι?! Εν ηξέρω αν οι κινήσεις του χορού ήταν τόσο χάλια όσο και το σύνδρομο που λένε ότι πάσχουν οι λεμεσιανοί ή απλά ο τύπος ήταν ξενέρα Λευκωσιάτης!Τείνω να πιστεύω το δεύτερο! :P nekat0meni

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. λολ!
   παίζει-π[αντως είμαστε και κάποιοι λευκωσιάτες πολλά καλά παιδια που χορεύκουμεν α!

   Διαγραφή
 15. Blinkers?

  Mff..Bleu....MFFFFFF..Ble- BLEEEEEUUUUUUUUURGHHH!

  Sorry about that.

  I'll get someone to clean it up.

  Οι τόποι για να χορέψεις στη Λευκωσία ενεν οι τόποι με τα ψηλά τραπέζια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. hurry pls!
   οσο για την blinkers:
   http://beatrixcrisis.blogspot.com/2012/09/time-out-4.html

   ατε πε μας τόπους πλζζζζζ!

   Διαγραφή
 16. Εγκω Λεμεσιανό τουρίστα. Ντεν καταλάμπει τούτο το τέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μαντα λεμεσιανό Olant-εσύ ρωσσοφέρνεις από την προφορά :P

   Διαγραφή
 17. Που κλαμπ τζαι λάουντζ μπαρ τζαι τέθκια ενιξέρω. Αλλά!! έτσι για να μεν λαλείτε πως 'λα λα εγώ είμαι Λεμεσιανός' κάπου τον Αύγουστο εφκήκαμε μπαρότσαρκα στην πρωτεύουσα με τις αλκόολες. Μα μιλώ σας ήταν πελλαμώς. Ενιξέρω αν ήταν που επίναμε μέστο αυτοκίνητο πριν καταφθάσουμε, αλλά οι Λευκωσιατες μια χαρά μου εφανήκαν! Νόου προμπλέμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. είδες το πλάσμα το cool-όπου το βάλουν περνά μια χαρά, με παράπονα με τοπολατρεία με τίποτε! xxxxx

   ....χοσέ, πάντα λαλώ "νόου προμπλέμο χοσέ" :P

   Διαγραφή
  2. χαχαχα κόρη Μπέατριξ, γίνεται ναν ο χόσε (κουερβο άι γκες) σε όποιαδηποτε πρόταση τζαι να να έν νόου προμπλέμο; Οκέι, ναι ιτς νοτ ε πρόμπλεμ ιφ γιου καντ ριμέμπερ ιτ!! φέαρ εναφ

   Διαγραφή
  3. κουέρβο οφκορς! tequila shooooooooooooots :P
   εξαρτάται που τον χοσέ μάνα μου, έχει χοσε-δες και χοσέ-δες :D

   Διαγραφή
 18. βάλε καμμιά παράγραφο έσπασα να το διαβάσω!!

  έτσι είμαστε..ξενέρωτοι! κανένας δεν κινείται στα lounges:p
  εγώ προτιμώ το to be honest..εν και πυρά, έχει και πολύ κόσμο..άμαν χορεύκεις κιόλας εννά δρώνεις:p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. hahahaha είσαι στην τελική φάση της πρόσδεσης της ξενερωτίνης, η κατάσταση σου είναι μη ανατρέψιμη i am afraid!

   Διαγραφή
 19. Επικονίαση.

  -Εύρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. εχεχεχεχε εγέλασα πάντως.
  Εγώ χορεύκω τζιαι στα λάουντζ της Νήσου αν τύχει να πάω, εν έχω θέμαν. Αλλα ναι, είμαι πάντα μόνη μου. Τζαι η πκιο ψηλή. Άρα φρηκ.
  Χού κέαρς δόου. Δαμέσα ο κόσμος χορεύκει πολλά.
  Κρυόκωλοι γερμανοι βέρσες καυτοι Μεσογειακοί;
  δεν το νομίζω Τρίκκη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. who cares? ε μα ποσες φορές who cares τjιαι who cares-σε κάποια φάση λαλείς ασιχτίριον πλέον!
   παντου ο κόσμος χορεύκει-μόνο δαμέ το είδαμεν στύλλοι μες τα κλαπς-κλαψ!

   Διαγραφή
 21. Άγχωσες με τωρά, για να είμαι ειλικρινείς βαρκούμαι να πηαίννω για χορό, προτιμώ πιο ήπια, ίσως πιο ξενέρωτα πράγματα. Άρα είμια ξενέρωτη. Εν είμαι ακριβώς λευκωσιάτισσα όμως, είμαι κάπως της επαρχίας. Προσφέρονται να συμμετάσχω στην έρευνα. (δεν πάω όκκιο όμως, προτιμώ χώρους με πιο ζεστό χαρακτήρα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. η αίτηση σου θα λφθεί υπόψην, ενδιαφερόμαστε για να επεκτείνουμεν το targetgroup μας :)

   Διαγραφή
 22. Χμμμ...ανασφάλεια μήπως;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πλαε εν αδικαιολόγητη-κότjια κοπέλλες και κάτι άντρες-yum που κυκλοφορουν ρε, πόσην ανασφάλεια?! απλά they have to get over themselves and have fun for once!

   Διαγραφή